Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  City Expert

  Otkrijte aktuelne cene nekretnina na tržištu: City Expert lansirao inovativnu platformu

  Agencija City Expert ponosno predstavlja svoj inovativni servis „Cene Nekretnina“, dizajniran da pruži sveobuhvatne i ažurirane informacije o tržištu nekretnina u Srbiji. Ovaj alat je razvijen sa ciljem da osnaži korisnike preciznim podacima o svim prometovanim nekretnina u svakom gradu u Srbiji, omogućavajući im da donesu informisane odluke brže i lakše.

  Statistika na platformi „Cene Nekretnina” je preuzeta iz javno dostupnih podataka Republičkog geodetskog zavoda, a u nju ulaze samo prometovane nekretnine. Ovim se obezbeđuju potpuno relevantne, faktičke informacije o prosečnim cenama i broju svih prometovanih nekretnina, obimu prometa, prosečnoj kvadraturi i mnogim drugim statističkim podacima u svakom gradu Srbije. Korisnici mogu lako pretraživati bazu podataka koristeći napredne filtere prema tipu nepokretnosti, gradu, mikrolokaciji i kvadraturi nekretnine, uz vizuelne prikaze u vidu grafikona, histograma i mapa za bolji pregled i unapređeno korisničko iskustvo.

  City Expert

  City Expert

  “Kao prva online agencija za nekretnine u Srbiji, City Expert je prepoznao potrebu korisnika da se samostalno i u najkraćem roku informišu o stanju na tržištu nekretnina pre donošenja važnih odluka o prodaji, kupovini ili iznajmljivanju stanova. ‘Cene nekretnina’ će transformisati tržište nekretnina u Srbiji pružanjem pouzdanih informacija o prosečnim cenama prometovanih nekretnina i trendovima koji se javljaju u svakom delu Srbije”, ističe Miloš Mitić, izvršni direktor agencije City Expert.

  City Expert

  City Expert

  Dodaje da će alat biti od velikog značaja za različite grupe korisnika, uključujući vlasnike i kupce nekretnina, investitore, agencije za nekretnine, medije i širu javnost zainteresovanu za dinamično tržište nekretnina.

  Posebna vrednost koju platforma pruža je potpuna transparentnost i dostupnost informacija. Sada je moguće pratiti trendove na tržištu na osnovu pouzdanih podataka i donositi informisane odluke u pravo vreme.

  Pozivamo sve zainteresovane da posete platformu Cene nekretnina i iskoriste pouzdane podatke koji su sada dostupni online za sve!

   

  Izvor: BIZLife

  Foto: City Expert

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE