Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  One UI Watch4.5 donosi poboljšano iskustvo korišćenja novijih modela Galaxy Watch satova

  One UI Watch4.5 će uskoro biti dostupan za Galaxy Watch[1] uređaje i donosi poboljšano iskustvo korišćenja sata.

  Pored najnovije verzije Wear OS Powered by Samsung (Wear OS 3.5), novi One UI Watch4.5 omogućava kompletnije iskustvo unosa teksta, lakši način pozivanja i niz novih intuitivnih funkcija za lakše korišćenje.

   

  Kompletnije iskustvo korišćenja sata

  Za lakše ostvarivanje interakcije sa satom, One UI Watch4.5 dodaje kompletnu mogućnost unosa teksta na ekranu. Bilo da vršite pretrage ili odgovarate na poruke i mejlove, možete da koristite prednosti nove celokupne QWERTY tastature sa funkcijom „prevuci za unos teksta“ pored diktiranja i pisanja rukom, što komunikaciju čini lakšom nego ikada pre[2]., umesto korišćenja samo jednog načina unosa teksta, One UI Watch4.5 vam daje mogućnost da ga u bilo kom trenutku promenite, na primer da počnete da diktirate poruku, a zatim pređete na tastaturu u slučaju da vam je potrebna veća privatnost.


  [1] One UI Watch 4.5 će biti dostupan za Galaxy Watch4, Galaxy Watch4 Classic i novu Galaxy Watch seriju. Dostupnost može da zavisi od tržišta, modela i uparenog pametnog telefona.

  [2] Dostupnost Qwerty tastature i funkcije „prevuci za kucanje teksta“ može da zavisi od jezika.


  Takođe, i pozivanje je lakše na Galaxy Watch-u zahvaljujući dual-SIM podršci na One UI Watch4.5[1]. Korisnici mogu da podese SIM karticu po izboru na svom Galaxy pametnom telefonu i automatski je sinhronizuju na svom Galaxy Watch satu. Pregledan ekran vam uvek pokazuje koja SIM kartica se koristi na satu. Ako je SIM kartica podešena na „uvek pitaj“ na telefonu, korisnici mogu da izaberu koju SIM karticu žele da koriste sa svog Galaxy Watch sata. Želite da pozivate bez otkrivanja svog privatnog broja? Izbor je na vama – SIM1 ili SIM2.


  [1] Neophodno je da bude uparen sa dual-SIM Galaxy pametnim telefonom.


  Pored toga što je sredstvo komunikacije koje je uvek sa vama, Galaxy Watch sat nudi i prilagođavanje lica sata kako bi se on što bolje uklopio sa vašom garderobom. Uživajte u omiljenom izgledu sata u raznim stilovima tako što ćete dodati lice sata u omiljenu listu i svaki put ga prilagoditi uz pomoć različitih boja i pozadina[1]. Pored toga, omiljena lista izgleda sata koju odaberete ostaje sačuvana da biste mogli brzo da joj pristupite, tako da ne morate da pretražujete celu kolekciju.


  [1] Opcije prilagođavanja lica sata obezbeđuje kreator lica sata i dostupnost može da varira.


  Oni kojima je potrebna dodatna podrška za unos dodirom mogu da produže trajanje interakcije dodira ekrana zahvaljujući funkciji „trajanje dodira“, kao i da isključe ponavljanje unosa dodirom uz pomoć funkcije ignorisanja ponavljanja dodira radi bolje kontrole.

  Radi dodatne podrške, korisnici mogu da podese koliko dugo privremene funkcije, kao što su jačina zvuka i obaveštenja, ostaju na ekranu uz pomoć funkcije „vreme za akciju“, kao i da podese glavni taster za prebacivanje na najčešće korišćenu funkciju. Svim opcijama za pristupačnost se može pristupiti sa jednog odgovarajućeg menija, tako da ne morate da „kopate“ po podešavanjima da biste ih pronašli.

  Cela QWERTY tastatura, unapređeno iskustvo pozivanja i čitav niz opcija za pristupačnost na novom One UI Watch4.5 korisnicima nude kompletnije iskustvo korišćenja Galaxy Watch sata. Galaxy One UI Watch4.5 će biti dostupan u trećem kvartalu, a stiže i još novih funkcija. Najnovije vesti pratite na Samsung Mobile Press.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Samsung

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE