Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Olena Zelenska

  Olena Zelenska nakon kritika jer se slikala za Vogue: Ovo je bila velika prilika

  Prva dama Olena Zelenska, koja je poznata po tome što je prilično privatna osoba, govorila je o svom nedavnom pojavljivanju u Vogue-u, koje je izazvalo mnogo negativnih reakcija jer je sa suprugom dala intervju usred ratnog stanja. Ona je rekla da je to velika prilika da se govori o Ukrajini.

  „Milioni su čitali Vogue i direktno razgovarati s njima bila je moja dužnost. I to je bilo zanimljivo iskustvo“, priznala je ona.

  Ona je dodala da u svom mirnom životu nije navikla na pažnju. Prema njenim rečima, svi se bore na liniji fronta, to je posao i mora da to radi.

  Prošle nedelje je Olena bila domaćin samita „Prve dame“, kojem su prisustvovale supruge brojnih svetskih lidera. Tokom sastanka razgovaralo se o ratu u Ukrajini i potrebnoj pomoći.

  „Prve dame nemaju prilike da utiču politički, ali mi imamo emocionalni uticaj. Razumemo, osećamo“, rekla je ona.

  Par Zelenski izazvao kritike: „Poziraju za Vogue, dok im narod gine“ (FOTO)

  Zelenska o ratu u Ukrajini i životu

  Olena Zelenska rekla je za BBC i da je cela zemlja „pod stalnim stresom“. Njeni komentari usledili su nekoliko sati nakon što su prijavljeni brojni raketni napadi u zemlji, uključujući kijevsku oblast.

  „Od 24. februara smo bili pod stalnim stresom i to ne popušta“, navela je ona.

  Zelenska kaže da vlada sprovodi podršku kako bi pomogla Ukrajincima da dobiju pomoć za svoje mentalno zdravlje i da joj pomaže Svetska zdravstvena organizacija.

  Zelenska je takođe istakla da je veoma važna potreba da zemlja nastavi da radi, kao i ljudi.

  „Zemlja mora da preživi, mora da sačuva neki oblik normalnosti. Čak i vojnici govore svojim prijateljima da odu na kafu, pogledaju film, uživaju u miru koji imaju. Ovde smo na prvoj liniji fronta da da taj mir. To je veoma delikatan balans. Ako neko može da kaže da je Kijev potpuno miran grad, to bi bila iluzija. Imali smo nekoliko raketnih napada, ali zemlja mora da nastavi da radi. Kompanije takođe. Zemlja radi i ona ne bi trebalo da prestane. Nema života bez razvoja. Moramo da nastavimo da se razvijamo“, zaključila je Olena.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Screenshot YT

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE