Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Novi Range Rover Sport predstavljen u Srbiji (FOTO)

  Novi Range Rover Sport model je moćan, dinamičan i beskompromisan automobil. Impresivno, kako mu i dolikuje, predstavljen je u Beogradu srpskom tržištu i premijerno pokazan predstavnicima medija i klijentima.

  Range Rover Sport_novi model

  Novi Range Rover Sport svoju globalnu premijeru imao je na Islandu, početkom maja ove godine. Tada je napravio istorijski uspeh prolazeći preko uspona uz poplavljeni prelivnik brane Karahnjukar. Kaskaderka – vozač u filmovima o Džemsu Bondu – Džesika Hokins za volanom novog modela prepustila se riziku strmog pada u podnožje prelivnika brane kako bi stigla do vrha u jedinstvenom prikazu dinamičkih sposobnosti ovog automobila.

  Novi Range Rover Sport je ovim potezom pokazao impozantnu čvrstinu, snagu, moć, kao i najnaprednije tehnologije koje su ikada ugrađene u Land Rover.

  Range Rover Sport_novi model

  Novi Range Rover model odiše luksuzom savremnog doba

  U skladu s tim, promocija novog modela je upravo tako bila i koncipirana. Kroz moderan pristup i najsavremenije tehničke mogućnosti, pokazalo se da je ovo automobil, pre svega, sa stavom. Njegovo otkrivanje, praćeno sinergijom zvuka, svetla, muzike i glasa „iz budućnosti“ pokazalo je zvanicama da je reč o vanvremenskom automobilu.

  Range Rover Sport_novi model

  Novi Range Rover Sport koji smo videli pripada trećoj generaciji ovog modela. Praktično možemo da kažemo da je reč o modelu čvrste muskulature i pomalo hladne britanske elegancije, ali i o modelu koji ima prefinjene manire i pokrete jednog pravog atlete. Impozantan dizajn prilično unapređen u odnosu na prethodne dve generacije, kao i enterijer koji je izrađen od najnežnijih i najprefinjenijih prirodnih materijala. Sve to, uz mnoga tehnološka unapređenja učinili su ovaj model predmetom želja svih onih koji traže pouzdan i stabilan automobil za sve terene, ali istovremeno i komforan, luksuzan i vizuelno moćan – navela je Vera Vuković, direktorka marketinga British Motorsa, ovlašćenog uvoznika i distributera Jaguar Land Rovera automobila za Srbiju i Crnu Goru.  

  novi model automobila

  novi model automobila

  Početkom ove godine, kompanija British Motors održala je i svečanu premijeru „kralja game“, novog Range Rovera, predstavnika pete generacije

  Kako je postavljena lestvica visoko pri otkrivanju ovog neverovatnog automobila, novi Range Rover Sport zaslužio je ništa manju premijeru. Iz Narodnog pozorišta, gde je ukazano na dugačku tradiciju Land Rover brenda i nasleđa koje sa sobom nosi, sada je fokus bio na modernom pristupu, kako bi se istakla savremenost, tehnologije, performanse i dinamičnost.

  Uz igru svetlosti i prezentaciju performansi u prostoru, prateći atmosferu vedrim muzičkim tonovima pokazali smo zvanicama i široj javnosti šta sve ovaj model predstavlja. Svi prisutni uverili su se da su nivo modernog luksuza, stav, neverovatna sofisticiranost izrade otišli nekoliko lestvica naviše i pojam “premium” u automobilskoj industriji praktično tranformisali u “luxury”. Veče je bilo moćno, dinamično i beskopromisno, baš kao i novi Range Rover Sport – rekla je Vera Vuković.

  Izvor: BIZLife

  Foto: British Motors

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE