Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Novi program “NIS Energy” za diplomce i master studente

  Kompanija NIS pokreće novi program za mlade pod nazivom „NIS Energy“ namenjen diplomcima i master studentima, a svi zainteresovani mogu se prijaviti do 30. novembra slanjem svoje biografije putem linka https://posao.nis.rs/prijava/nis-energy.

  “NIS Energy” je jednogodišnji, plaćeni program kompanije NIS koji je namenjen motivisanim mladim kandidatima koji svojim idejama mogu da pruže novu energiju kompaniji, a ujedno dobiju šansu  da uče i razvijaju se u jednoj od najvećih energetskih kompanija u regionu. Kandidat je potrebno da ima manje od godinu dana radnog iskustva, odlično poznavanje MS Office paketa, kao i znanje engleskog jezika.

  Za program mogu konkurisati master studenti i oni koji su diplomirali na Mašinskom fakultetu, Fakultetu tehničkih nauka, Ekonomskom fakultetu, Fakultetu organizacionih nauka, Rudarsko-geološkom fakultetu, Elektrotehničkom fakultetu, Tehničkom fakultetu, Tehnološkom fakultetu, Tehnološko-metalurškom fakultetu, Prirodno-matematičkom fakultetu i Pravnom fakultetu.

  Početak programa planiran je za februar 2021. godine, a NIS-ovi mentori će pratiti polaznike tokom celokupnog trajanja programa. Pored praktičnog rada u kompaniji, program uključuje i raznovrsne treninge, stručna predavanja i obuke, kao i rad na individualnom projektu. Polaznici zaključuju Ugovor o radu na određeno vreme u trajanju od godinu dana, nakon čega dobijaju mogućnost da se po završetku programa zaposle u kompaniji.

  Izvor: BIZLife

  Foto: NIS

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE