Nova Najk reklama o majkama nosi DIRLJIVU PORUKU (VIDEO)

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Nova Najk reklama o majkama nosi DIRLJIVU PORUKU (VIDEO)

  Najnovija reklamna kampanja čuvenog sportskog brenda Najk pobrala je simpatije širom sveta.

  Jednominutni Najkov reklamni spot “Najteži sportisti” (“The Toughest Athletes “) za nedelju dana prikupio je oko 10 miliona miliona pregleda na Jutjubu, dok na Instagramu ima 10 i po miliona pregleda, a fokus spota su trudnice i majke.

  Ovaj spot definiše majke kroz atletske terimine i ističe moćni potencijaln majčinstva. Čak 20 majki prikazano je u različitim fazama trudnoće, zajedno sa svetskim sportistkinjama poput Serene Vilijams, Aleks Morgan, Peri Edvards itd. Cilj popularnog brenda bio je prikazati žene tokom trudnoće i ranih dana materinstva, kao i intenzitet snage koji one poseduju.

  “Šta je sportista? Neko ko se kreće. Zvuči kao vi. Neko ko to uradi, bez obzira na sve. Vi ste to uradile. Neko ko sluša njeno telo, takođe vi. Neko ko se suprotstavi gravitaciji, ti. Neko ko se dogovori s bolom. Dakle, da li možete da budete sportista ? Ako vi to niste, niko nije“, navodi se u reklami.

  Ovaj reklamni spot sastavljen je od 22 časova intimnih snimaka koje su majke, njihovi prijatelji porodice snimali. Spot je predstavio žene iz čitavog sveta.

  Kampanja je deo Najkove linije odeće za majke pod nazivom Nike (M) koja je dostupna u SAD, Evropi i Africi na njihovom zvaničnom sajtu. Pored kolekcije, Najk je na ovu temu sarađivao i sa stručnjakom za vežbe pre i posle porađaja kako bi kreirao četiri treninga za majke u aplikaciji Nike Run Club.

  Izvor: BIZlife

  Foto: Screenshot

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE