Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Niški komunalci izrekli 1,5 MILIONA RSD kazni zbog KRŠENJA mera

  Komunalna milicija u Nišu je u akciji kontrole primene epidemioloških mera protiv kovida 19 u poslednja 24 časa izrekla prekršajne novčane kazne u ukupnom iznosu od 1.460.000 dnara.

  Kazne su izrečene za 15 pravnih i fizičkih lica. Komunalna milicija nije saopštila zbog kakvih prekršaja epidemioloških mera je izrekla sankcije, izuzev što je navela da su iznosi kazni od 30.000 do 300.000 dinara.

  Prema saznanjima medija, izdata su dva prekršajna naloga od po 300.000 dinara zbog nepoštovanje mera u Azija centru u Ulici Ivana Milutinovica i Azija centru u Ulici Dimitrija Tucovića.

  Sa 300.000 dinara kažnjen je Parica diskont DOO Niš.

  Sa po 150.000 dinara kažnjeni su Ivica Đorđević radnja Fino vino, Nikola Đorđević PR trgovinska radnja Bam bam plus Niš, Anja sweet Suzana Nikolić PR i Radnja za proizvodnju hleba i peciva i trgovinsku delatnost tvrđava Ernest Prekljušaj PR.

  Odgovorno lice u Parica diskontu DOO Niš sankcionisano je sa 50.000 dinara.

  Novčanu kaznu od 30.000 dinara moraće da plate lica odgovorna za primenu mera u firmama Dakom DOO Mramor, Ibet 365 DOO Beograd, Dan plus internacional DOO Beograd, Mališa Đorđević PR pekarska radnja Srbijanka i prodavnicama Idee u Ulici Pribojska i naselju Mediševac.

  Kaznu u istom iznosu moraće da plati i kovid redar u Mi prodavnici u tržnom centru Delta panet.

  Izvor: Agencije

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE