Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  NIS u akciji za bezbedno učešće mladih u saobraćaju

  U okviru „Nedelje bezbednosti u saobraćaju“ koje od 25-30. septembra organizuju NIS i Agencija za bezbednost saobraćaja, danas je u Poslovnom centru NIS-a u Novom Sadu održana je tribina za mlade sa učešćem osoba sa invaliditetom, organizovane su demonstracije uticaja alkohola i umora kroz takozvane „pijane naočare“ i podeljen promotivni materijal.

  Ovogodišnjom manifestacijom, pored dece i mladih u saobraćaju, obuhvaćeno je i učešće motociklista, kao i opšta načela bezbednog ponašanja svih učesnika u saobraćaju. Posebne teme posvećene su pokazateljima bezbednosti saobraćaja u Srbiji, kao i u NIS-u.

  Kao završna aktivnost „Nedelje bezbednosti u saobraćaju“, u subotu, 30. septembra, na NIS-ovom poligonu u Zrenjaninu biće održano tradicionalno takmičenje profesionalnih vozača NIS-a pod nazivom „Vozački izazov 6“.

  „Nedelja bezbednosti u saobraćaju“ realizuje se tradicionalno, treću godinu zaredom, u okviru Protokola o saradnji između kompanije NIS i Agencije za bezbednost saobraćaja.
  Cilj organizovanja ovog događaja je podizanje nivoa opšte bezbednosti u saobraćaju, edukacija dece, mladih i budućih vozača o rizicima na koje mogu nailaziti kao aktivni učesnici u saobraćaju i kako ih sprečiti, informisanje o rizičnim grupama u saobraćaju, promovisanje društveno odgovornog poslovanja NIS-a i proaktivno učešće u poboljšanju opšte bezbednosti u saobraćaju.

  Izvor: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE