Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  NIS raspisao javni poziv za idejno rešenje i izvođenje murala u Beogradu

  Kompanija NIS je uz podršku grada Beograda raspisala javni poziv za idejno rešenje i izvođenje murala na temu „Zeleni grad – nova energija“. Poziv za dostavljanje idejnih rešenja je otvoren od 8. do 20. decembra, a pravo prijave imaju svi pojedinci, kolektivi i grupe koji se bave vizuelnim stvaralaštvom i imaju prebivalište ili su registrovani na teritoriji Republike Srbije. Pobednik konkursa će biti nagrađen sa 120.000 dinara i njegov rad će biti izveden.
  Javnim pozivom za oslikavanje murala na temu „Zeleni grad – nova energija“, NIS u saradnji sa Gradom Beogradom želi da podrži razvoj savremenog stvaralaštva u oblasti vizuelne umetnosti, istovremeno oplemenjujući grad snažnom porukom namenjenom svim prolaznicima – stanovnicima i posetiocima Beograda.
  Pobedničko rešenje će birati sedmočlani žiri, koji čine predstavnici kompanija NIS i Gasprom njeft, predstavnici lokalne samouprave Grada Beograda, kao i nezavisni članovi i stručnjaci u oblasti vizuelnih umetnosti.
  Više informacija u vezi konkursa, pravila i prateće dokumentacije mogu se naći na staranici https://www.nis.eu/odrzivi-razvoj/odgovornost-prema-drustvu/zajednici-zajedno/potez-za-buducnost. Za dodatne infromacije, svi zainteresovani mogu da se obrate putem adrese [email protected] ili na broj telefona + 381 60 51 69 228.
  Ovim projektom NIS radi na unapređenju saradnje sa lokalnom zajednicom, podsticanju razvoja savremenog stvaralaštva u vizuelnim umetnostima, kao i promociji koncepta ulične umetnosti i umetnosti u javnim prostorima i afirmaciji ideje o budućnosti održivih gradova. Čineći neočekivanu promenu, potezi umetnika čija je scena grad skreću pažnju, komentarišu i oplemenjuju okolinu, dajući novi život poznatim prostorima.

  Izvor: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE