Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Nije reč samo o plaćanju: Da li znate šta sve možete uz neke platne kartice?

  Razmišljate o svojoj platnoj kartici samo kada je vadite iz novčanika i plaćate, čak i tada neretko to radite mehanički. Ali kada je dobijete u banci, sigurno je pogledate i ocenite njen dizajn, da li vam se dopadaju boje, koliko se razlikuje od prethodne i tu je kraj razmišljanju o njoj, znamo svi čemu služe i sve koje imate su vam slične ili iste. Bez obzira na to što su najčešće sličnog dizajna, one se mogu izdvajati po obimu usluga koje njihovom upotrebom dobijate, njihovoj ceni, ali i nizu pogodnosti koje nude.

  Uz kartice se zbog brojnih privilegija koje nudi možete osetiti kao prava VIP osoba.

  Da li ste znali da postoji kartica uz koju dobijate uslugu konsijerža, odnosno personalne asistencije, i to 24 časa dnevno? Konsijerž ili lični asistent pruža uslugu personalne kupovine, locira poklone koje je teško pronaći i šalje ih u vaše ime. Ove usluge obično uključuju rezervacije putnih rezervacija, hotela, letova i transfera sa aerodroma.

  Osim toga, one nekad podrazumevaju da ste njom sebi i svojoj porodici obezbedili putno osiguranje, ili mogućnost korišćenja dodatnog osiguranja prilikom kupovine nekog proizvoda. Takođe, ne morate da brinete ukoliko dođe do krađe, gubitka, ili oštećenja kupljenog artikla, jer kartica može da pruža i produženu garanciju nakon isteka fabričke garancije.

  Navedene usluge su samo neke od onih koje ćete dobiti uz VISA Infinite OTP banke, najekskluzivniju karticu u Srbiji i jednu od najprestižnijih u svetu. Korišćenjem ove crne kartice obezbedićete sebi premijum pogodnosti i iskustva, a imaćete manje troškova i više popusta. Sada kada znate za ovu ekskluzivnu ponudu OTP banke, možete da se prepustite njenim beskonačnim pogodnostima.

  Možda se pitate zašto spominjemo da je kartica crne boje? Otkrivamo vam značenje ove boje na kartici – kako bi se izdvojile od ostalih, „običnih“ platnih kartica, ukoliko je najmanje 65 odsto njene površine crne boje, to znači da je reč o ekskluzivnom proizvodu.

  Sada kada znate da iskoristite prednosti širom sveta, očekujemo vas u OTP banci. Više na www.otpbanka.rs

  Izvor: BIZLife

  Foto: OTP banka

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE