Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  NATIVE NETWORK – novi kvalitet native oglašavanja

  Represent System uveo je uslugu NATIVE NETWORK koja će klijentima obezbediti novi kvalitet native oglašavanja, odnosno kreiranje tekstova, video ili vizuelnih sadržaja i njihovu distribuciju na vodeće informativne portale, uz osiguran broj pregleda.

  Na ovaj način omogućeni su najbojli rezultati komunikacije za klijente, kako sa stanovišta PR-a, tako i na polju oglašavanja, jer usluga podrazumeva pažljvo planiranje kampanje, pripremu sadržaja koji je rezultat usaglašavanja potreba klijenta i karakteristika portala i precizno merenje rezultata koje je moguće pratiti u realnom vremenu.

  U isto vreme, sadržaj može biti plasiran na više portala i to tako da je potpuno usklađen sa ostalim sadržajima datog medija, pri čemu se ne prati samo broj potencijalnih pregleda, već konkratan broj klikova na dati sadržaj.

  -Imajući u vidu naše dugogodišnje iskustvo u radu sa klijentima u oblasti PR-a, kao i iskustvo u kreiranju i distribuciji sadržaja kroz digitalne medije, prepoznali smo da možemo ponuditi uslugu više i klijentima obezbediti još bolje rezultate komunikacije. U okviru Native Network usluge ćemo pripremati sadržaj koji je potpuno u skladu sa medijima na koje ga dalje plasiramo kroz veoma sofisticiran softver – objasnio je Borislav Miljanović, CEO Represent Systema i najavio da će usluga za sada biti namenjena tržištu Srbije, ali da je plan da bude primenjena i u zemljama regiona u kojima Represent System već uspešno posluje.

  Velika prednost koju donosi Native Network biće plasiranje poruke direktno do ciljne publike i to na način i kroz medije kojima ta publika veruje i redovno ih prati. Zato je Native Network adekvatna usluga, kako za preduzetnike i mala preduzeća, tako da za velike multinacionalne kompanije koje posluju u Srbiji i regionu.

  Izvor: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE