Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Najveselija trka po treći put u Beogradu

  Jedna od najpopularnijih i najuzbudljivijih tematskih trka u svetu, čija je osnovna karakteristika posipanje učesnika bojama organskog porekla, održaće se u subotu 16. septembra u podne na Dorćolu, pod nazivom Color RUNNING powered by Tikkurila. Dečji program sa zagrevanjem počinje u pola deset, dok trka na 300m za dve stotine najbrže prijavljenih mališana počinje u 10 sati.

  Zlatni sponzor trke kompanija Tikkurila pripremila je mnoštvo nagradnih i zabavnih aktivnosti za decu i odrasle, kao što su Disco box, Magnetic zid, Liitu zid, Kolačići sudbine i druge, i na taj način pokušaće da trkačima i njihovim navijačima obezbedi mnoštvo zanimljivog sadržaja pre i posle trke. Svaki mali i veliki trkač koji uspešno obojen završi trku dobiće medalju, a troje najbržih dobiće vredne nagrade koje su pripremili partneri trke. Kompanija Tikkurila nagradiće osim pobednika u svima kategorijama po prvi put  i najmlađeg, najstarijeg i najveselijeg takmičara.

  Tikkurila je spremila specijalno iznenađenje za sve učesnike – Biramo Disco Kralja i Disco Kraljicu! Svi koji se slikaju u Tikkurila disco box-u i postave fotografiju na svoj Instagram profil uz haštag #TikkurilaDiscoStar i #TikkurilaCR2017 učestvuju u nagradnom konkursu gde imaju priliku da osvoje vrednu nagradu.

  Trka s bojama Color RUNNING inspirisana je festivalom boja HOLI kojim svake godine hiljade ljudi širom sveta obeležavaju sreću novih početaka. Trka je amaterskog karaktera s ciljem da promoviše vrednosti drugarstva, motivacije i zabave. To znači da je namenjena rekreativcima i svima koji bi da probaju nešto drugačije. Boje koje se koriste su organskog porekla, namenjene su ishrani i lako se skidaju jednostavnim pranjem vodom.

  Organizator trke s bojama Color RUNNING powered by Tikkurila je atletski klub RUNNING. Koorganizator i podrška trke je Savez za rekreaciju i fitnes Beograda. Partneri trke su Gradska opština Stari grad, Sekretarijat za sport i omladinu grada Beograda a tehnička podrška je  brend Jeep. Manifestaciju su pomogli prijatelji trke: Nikon, Frutabela, Reebok, Esensa, Oriflame, Knjaz Miloš, Urban Fitnes Hangar, Ustanova kulture Parobrod i dr.

  Izvor: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE