Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  45 novih mladih lidera u Delta Holdingu

  Kompanija Delta Holding poželela je danas dobodošlicu šestoj generaciji mladih lidera.

  Ove godine, zbog povećanja obima posla i novih projekata u zemlji i regionu, vanredni konkurs za mlade lidere raspisan je u maju umesto, kao do sada, u oktobru. Na „Vanredni konkurs za izvanredne ljude“prijavilo se skoro 2000 kandidata, a pažljivom selekcijom izabrano je 45  talentovanih ljudi koji će svoju karijeru zapoceti u Delti.

  Mladi lideri je projekat koji okuplja mlade i obrazovane ljude bez radnog iskustva. Uz pomoć iskusnijih kolega u ulozi mentora, oni imaju priliku da tokom godinu dana upoznaju različite delove Deltinog poslovnog sistema i steknu prva praktična iskustva u biznisu. Za šest godina, 113 polaznika prošlo je ovaj program i mnogi od njih danas obavljaju važne menadžerske uloge kao deo Deltinog tima.

  „Delta zna da su za kompaniju najvažniji ljudi, njihova motivacija, zadovoljstvo, kvaliteti i sposobnosti. Godinama dajemo šansu mladima bez radnog iskustva jer verujemo da oni donose entuzijazam, nove ideje i bolje razumeju izazove savremenog tržišta. Naše iskustvo sa prethodnim generacijama mladih lidera pokazalo nam je da smo u pravu i da je sasvim u redu prepustiti velike projekte, kao što su izgradnja hotela InterContinental u Ljubljani ili šoping-mola Delta Planet u Banjaluci novim mladim kadrovima. Ove godine vanredno zapošljavamo još 45 mladih lidera jer su nam potrebni kako bismo ostvarili naše ambiciozne planove u zemlji i regionu.“ – rekla je Marija Desivojević Cvetković, viši potpredsednik Delta Holdinga za strategiju i razvoj i pokrovitelj projekta.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Delta Holding

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE