NAJKOLEGA: Srećko Šekeljić, šef odeljenja za eksterne komunikacije, OTP banka

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  NAJKOLEGA: Srećko Šekeljić, šef odeljenja za eksterne komunikacije, OTP banka

  Da li imaš vremena za kratke konsultacije? Može!

  Da li možemo da razmotrimo još neke mogućnosti kako bismo doneli najispravniju odluku? Možemo!

  Hoćemo da uzmemo kafu za poneti? Može!

  … Ovo nije jedna od onih nominacija gde mi, kao tim koji čini eksterne komunikacije OTP banke, nominujemo našeg šefa zbog njegove funkcije, već prenosimo iskrenu sliku zdravog odnosa jednog tima.

  Naš Srećko Šekeljić je pre svega kolega, koji je naš stručni savetnik i konsultant za oblasti advertajzinga, CSR-a, PR-a, social media, prijatelj i kad smo happy i kada nije baš sve tako sjajno, podrška za svaku našu inicijativu/projekat/ideju u okviru Banke, sagovornik za sve globalne i lokalne teme od kretanja tržišta nekretnina do najlepših svetskih destinacija i raznih teorija koje nas okružuju u svakodnevnom životu.

  Iako po funkciji šef, Srećko nije neko ko kontroliše i koordinira napredak i razvoj projekata koje vodimo jer kako nam kaže „Ti si šef za tvoju ekspertizu“. Od početka je sa nama izgradio odnos koji se temelji na poverenju i poštovanju, uvažavanju mišljenja i razmišljanja.

  Ne, on nije taj koji uvek dolazi prvi na sastanak, i nije taj kome je zadovoljavanje forme imperativ, već je kolega koji svojom spontanošću otvara nove prilike za produktivniji i uspešniji dan.

  Ako bi bilo potrebno da ga opišemo ukratko a u skladu sa alatima nastalim uz pomoć digitalnih medija, to bi onda bilo #svakanamačast – i zato je on naš #NajKolega.

  Izvor: BIZlife magazin

  Foto: OTP Banka

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE