NAJKOLEGA: Olivera Pantović, Mozzart

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  NAJKOLEGA: Olivera Pantović, Mozzart

  Za Mozzart je karakteristična timska atmosfera, a jedna od onih koja nam je prva asocijacija na predusretljivost i ljubaznost je Olivera Pantović. Olja je uvek dobro raspoložena, spremna da svakog sasluša i izađe mu u susret. Iako je imala i svojih privatnih problema tokom epidemije, drugima je pružala podršku. Svaki put kada smo u nedoumici, njen osmeh nam ukazuje da smo na pravom putu, a sve kolege bi mogle da posvedoče da nije bilo prilike da se Olivera nije javila na telefon kada je nekome od nas bila potrebna. To su samo neki od razloga zbog kojih smo ponosni što radimo sa onima koji daju sve od sebe da nas obodre, pomognu nam i nasmeju nas, uvek spremni da zajedničkim snagama obavimo posao. U prethodnom periodu svi smo imali priliku da uvidimo koliko svakodnevica može biti neizvesna, ali ono što zasigurno znamo jeste da Oliveru mnogi od nas smatraju najboljim kolegom. Imati nju za koleginicu je privilegija i čast.

  Olivera, hvala ti za bodrenje, za osmeh, za profesionalnost i za pomoć u onim momentima kada je rešenje bilo daleko.

  Olivera je fantastična!

  Kolege smo već par godina, a kao bonus smo dobili i prijatelja.

  Olivera je neustrašiva!

  Kada je bilo teško, hrabro je preuzela jednu od najvažnijih uloga u kompaniji, a kao bonus Mozzart Bet beleži sjajne rezultate.

  Olivera je darežljiva!

  Zato je za osmehe na licima stotina hiljada naših igrača zaslužna upravo Olivera, koja stoji iza magije bonusa na Mozzart Bet nalozima
  A tek je počela…

  Izvor: BIZlife magazin

  Foto: Mozzart

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE