Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Najbolje serije 2017. (do sada)

  Definitivno je stigla era serija – epizode su kraće od filmova, i drže pažnju, a sadržajnije su i aktuelnije. Smelije su u obradi tema od filmova, i potežu razna savremena pitanja – od zavisnosti od interneta i društvenih mreža (Black Mirror) do ljudske prirode i tajni u porodici (Big Little Lies).

  Leto nam je stiglo, i bilo da idete negde na odmor ili ostajete kod kuće, možete se častiti bar jednim serijalom nečeg kvalitetnog. Autori sajta „Guardian“ smatraju da su ovo neke od najboljih serija 2017. godine (bar do sada):

  Big Little Lies

  Seksi, dovitljiva misterija oko ubistva srž je priče serije „Big Little Lies“, u kojoj su glavne junakinje sposobne i pametne bogatašice, majke dece koja idu u osnovnu školu u Kaliforniji. I kada se tome doda A-lista glumaca poput Nikol Kidman, Riz Viterspun, Aleksander Skarsgard – kombinacija je dobitna. Možda vam se u početku učini kao sapunica, ali kako  se radnja razvija, otkrivamo neke mračne tajne i ljudsku prirodu u svim njenim spektrima.

  Girls

  Ovo je poslednja avantura Hane, Džese, Marni i Šoš – i završila se tamo gde je i počela: sa bolom, panikom i preispitivanjem. Šta god ko mislio o tome – Lena Danam (Lena Duhnam) dala je novim generacijama ogledalo. Možda posle gledanja serije „The Girls“ nećete imitirati kako se glavne junakinje oblače, ili poželeti da pijete njihove koktele, ali ćete naučiti neke važne lekcije – nećete upadati u očajne odnose i, na kraju, možda i sazrite sa glavnom junakinjom.

  The Handmaid’s Tale

  Elizabet Mos (Elizabeth Moss) pokazuje da je vodeća glumica svoje generacije, posebno u ovoj seriji, koja je u stvari adaptacija knjige Margaret Atvud (Margaret Atwood) o alternativnoj Americi. Kako piše sajt „Guardian“, ovo je briljantna serija, i vrlo je moguće da se ništa bolje neće pojaviti u ovoj godini.

  Pls Like

  Briljantna „dokumentarna“ (mada više potpada pod novi žanr – mockumentary) serija BBC3 koja na satiričan način opisuje svet superstarova i vlogera. Možda nije zarazna kao ostale, ali je vredna gledanja.

  Twin Peaks

  Za mnoge, povratak serije „Twin Peaks“ je TV događaj godine, i na to se čekalo 25 godina. Oni koji su pogledali seriju, kažu da je režiser Dejvid Linč (David Lynch) još zamršeniji i „dublji“. Genijalcima, kao što je on, se jednostavno može.

  Apple Tree Yard

  Drama puna preokreta u kojoj briljira Emili Votson (Emily Watson) tumačeći lik naučnice Ivone Karmajkl (Yvonne Carmichael). Nećemo vam prepričavati radnju, već ćemo ukazati na jaku poruku da, uprkos verovanju i onome što nas mnoge serije i drame uveravaju – ženska seksualnost ne završava se odjednom sa 35 godina, već može da bude još dublja i moćnija. Svakako je za Ivon bilo tako, iako ju je to dovelo do suda.

  Taboo

  Mračna mini-serija, čija se radnja odvija 1814. godine, prati avanturistu Džejmsa Kezaju Delejnija, koji se vraća iz Afrike u London. Ova serija delo je Toma Hardija (Tom Hardy), i on tumači glavnu ulogu. Serija obiluje scenama nasilja, od egzorcizma do incesta, a mediji pišu da je Hardi na njoj izgubio milione dolara, zbog loše gledanosti. Ipak, na piratskim sajtovima ova serija ne gubi na popularnosti.


  [preporucene_vesti ids=“250722″]

  Izvor: BIZLife

  Foto: Youtube/Printscreen

  Piše: N.V.

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE