Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Meso, brza hrana

  Na beogradskim GSP reklame za Roštiljijadu, cena – NIJE bitna

  Kako bi privukli što više gostiju za ovogodišnju 32. Roštiljijadu od 22. do 28. avgusta, Turistička organizacija i Grad Leskovac odlučili su da brendiraju autobus GSP Beograda, ali ne i da kažu koliko novca je izdvojeno za reklamiranje festivala roštilja.

  Nebojša Kocić, direktor TOL potvrđuje da je reklama plaćena, ali cenu ne želi da kaže jer smatra da „to građane i ne treba da interesuje“.

  Prošlogodišnja slabija poseta na Roštiljijadi primorala je čelne ljude Grada i organizatore da ove godine pokušaju da privuku što više gostiju, a jedan od načina na koji žele to da urade jeste brendiranje beogradskog autobusa na liniji 31 koji saobraća od Studentskog trga, preko Dušanovca i Voždovca, pa do Konjarnika.

  Ipak, koliko će Leskovčane koštati reklamiranje Roštiljijade, direktor Turističke orgaizacije Nebojša Kocić nije želeo da otkrije, jer smatra da građane ta informacija ne treba da interesuje, već je savetovao novinara da se, „poput svih drugih“, objavi ono što su oni poslali, pišu Južne vesti.

  „Ako vam pošaljemo neke informacije, onda to objavite, kao što su svi ostali uradili. Mi smo platili reklamu, ali ne želim da vam kažem koliko. Da je informacija, kao što kažete, važna za građane, zvali bi me i ostali, ne samo vi. Prema tome neću da vam kažem, to građane, siguran sam, ne interesuje, a vi se zapitajte da li ste ikada objavili nešto lepo“, zaključio je Kocić.

  Osim autobusa, od 7. juna do 31. avgusta reklame će biti postavljene i na LED ekranima unutar vozila GSP i na brojnim trolejebuskim linijama.

  Popularna leskovačka manifestacija prošle godine je bila pod upitnikom, ali i pored slabe posete, na kraju godine je ipak proglašena za najbolju turističku manifestaciju u 2021. godini.

  Izvor: Južne vesti

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE