Ministar Tončev USTUPIO PLATU porodici na jugu Srbije

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  dinar, nbs, dinarski krediti

  Ministar Tončev USTUPIO PLATU porodici na jugu Srbije

  Ministar bez portfelja zadužen za razvoj nedovoljno razvijenih opština Novica Tončev poklonio je agregate i obišao tri najugroženija domaćinstva u opštini Crna Trava, a jednoj porodici je odlučio da ustupi jednu svoju ministarsku platu.

  Tončev je obišao sela Kalna, Krivi Del i Sastav Reka, koja su ostala bez struje nakon poplava koje su zadesile jug Srbije, kao i porodice Mladenović i Marinković, čijim su najmlađim članovima poklonili kompjutere, bicikle i slatkiše, dodaje se u saopštenju iz kabineta ministra.

  “Ovo mi je veoma važno, jer želim da ljudi znaju da im je moj kabinet uvek na raspolaganju za pomoć i podršku. Odlučio sam i da ustupim jednu moju ministarsku platu za pomoć porodici Marinković iz sela Kalna, kojih je ukupno sedmoro u domaćinstvu, kako bi nabavili hranu za stoku, a time obezbedili razvoj domaćinstva”, poručio je Tončev.

  Situacija u nerazvijenim opštinama je zaista nezahvalna, ali sa planom Vlade Srbije za razvoj ovakvih opština uveren sam da ćemo brzo imati konkretne rezultate, dodao je on.

  Izvor: N1, FoNet

  Foto: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE