Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Metaverzum, radni dan

  Pala odluka: Svi novozaposleni radiće u METAVERZUMU od prvog dana

  Konsultantska firma za IT usluge ,,Accenture“ najavila je da će zaposliti 150.000 novih ljudi koji će metaverzum i VR naočare koristiti od svog prvog radnog dana.

  Kompanija je čak kreirala virtuelnu lokaciju pod nazivom ,,Nth floor“. Tu će se zaposleni družiti i učestvovati u impresivnim iskustvima učenja. Accenture je trenutno u procesu postavljanja 60.000 VR naočara u više zemalja.

  ,,Metaverse Continuum“ će pomoći da se klijenti upoznaju sa metaverzumom i da unaprede strategije, iskustva i operacije u ovoj oblasti.

  U cilju da pomogne u tranziciji poslovanja koristeći nove tehnologije, kompanija je pokrenula ,,Metaverse Continuum Group“ koju vodi Paul Daugherti, izvršni direktor Grupe i glavni tehnološki direktor.

  VR naočare, metaverzum

  VR naočare, metaverzum (Pixabay)

  Metaverzum – mesto poslovnih sastanaka

  Kompanija je počela da traži nove načine saradnje i uključivanja nakon dve godine pandemije. Međutim, mnogi zaposleni nastavljaju da rade na daljinu. Doherti je već održao nekoliko sastanaka na ,,Nth floor-u“.

  U nedavnom izveštaju koji je kompanija objavila pod naslovom „Upoznajte se u Metaverzumu: Kontinuum tehnologije i poslovnog preoblikovanja iskustva“ navodi se da među 4.600 tehnoloških i poslovnih lidera, 71 odsto veruje da će metaverzum imati pozitivan uticaj na njihovu kompaniju. Čak 42 odsto veruje da će napraviti veliku transformaciju.

  Virtuelni svet, Pixabay

  Klijenti prihvataju novi način komunikacije

  Inače, ,,Accenture“ ima 40 klijenata koji su uključeni u metaverzum. Proizvođač čokolade ,,Mars“, na primer, sarađuje sa kompanijama Accenture i Microsoft kako bi pomogao u digitalizaciji svog lanca snabdevanja prihvatanjem koncepta digitalnih blizanaca.

  ,,Mars“ će sada moći da pravi digitalne simulacije procesa razvoja svog proizvoda. Uzeće u obzir promenljive faktore, poput klime i drugih poremećaja.

  Podsetimo, nedavno je Beograd bio domaćin najveće Metaverzum konferencije u Evropi. Na ovoj konferenciji održan je panel u Metaverzumu, a kako je to izgledalo, pogledajte na ovom linku.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE