Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Mesara predsednika opštine Paraćin za porez duguje 2,4 miliona RSD

  Predsednik opštine Paraćin Vladimir Milićević, među Paraćincima poznat kao „Kobasičko“, vlasnik je mesarsko trgovinske radnje koja duguje 2,4 miliona dinara za porez, piše Danas.

  Kako piše beogradski list, na sajtu Narodne banke Srbije vidi se da je Mesarsko trgovinska radnja „Kobasičko“ već gotovo godinu dana u blokadi zbog duga od 2,4 miliona dinara.

  Milićević je, kao predsednik opštine, pažnju privukao i kada su članovi stranke Zajedno za Srbiju isterani iz prostorija koje su zakupili i uredno plaćali.

  Osnovni sud u Paraćin, a potom i Viši sud u Jagodini, presudili su u korist Zajedno za Srbiju, pa je opština morala da im vrati nezakonito oduzete prostorije i da plati sve troškove suđenja i advokata. Tada je koštao građane Paraćina 135.000 dinara.

  Mesar, fotograf i agroinženjer

  Paraćinci kažu da je pre imenovanja bio „neutralan lik“, da nije bio u politici, već vlasnik mesarske radnje na pijaci i fotograf na svadbama, poljoprivredni inženjer.

  Milićević je rođen 1978. godine i, kako piše na sajtu opštine, potiče iz stare i ugledne paraćinske porodice.

  Diplomirao je na Poljoprivrednom fakultetu Univerziteta u Beogradu, a zatim preuzeo porodični posao proizvodnje i prerade mesa.

  Bavi se i umetničkom i komercijalnom fotografijom. Učestvovao je na više od 100 međunarodnih izložbi i ima preko 50 osvojenih nagrada.

  Od 2017. predsednik je i košarkaškog kluba Paraćin. Oženjen je i ima dvoje dece.

  Izvor: Danas

  Foto: screenshot

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE