Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Sajam turizma

  Međunarodni sajam turizma od 23. do 26. februara: „Kad je odmor nije teško“

  Međunarodni sajam turizma, 44. po redu i 18. Međunarodni sajam hotelsko-ugostiteljske opreme održaće se od 23. do 26. februara na Beogradskom sajmu, saopšteno je danas.

  Pod sloganom „Kad je odmor nije teško“ održaće se ova tradicionalna turistička smotra celog regiona Jugoistočne Evrope i drugih delova sveta, a ove godine zemlja partner Sajma je Kina.

  „Ovogodišnji sajam biće prilika da se, uz pomoć i veliku podršku Ministarstva za turizam i omladinu Republike Srbije, unapredi turistička razmena, da se domaći turisti upoznaju sa mogućnostima da posete zemlju bogate istorije i nasleđa, ali i da se kineski turisti vrate na prvo mesto, kada su u pitanju dolasci stranih gostiju u Srbiju“, navodi se u saopštenju.

  Na sajmu je planiran i susret sa predstavnicima iz Kine u koordinaciji sa Privrednom komorom Srbije, a učestvovaće i najznačajnije turističke agencije, udruženja, organizacije, hoteli, turistički centri, transportne kompanije i međunarodni tur-operatori.

  Premijerno će se ove godine na Sajmu turizma predstaviti: Alžir, Burundi, Kamerun, Obala Slonovače, Gabon, Ekvatorijalna Gvineja i Namibija.

  Sajam u Beogradu

  Sajam turizma (BIZLife)

  Sajam turizma i predstavljanje destinacija

  I ove godine biće predstavljene popularne destinacije kao što su Turska, Grčka, Crna Gora, Tunis, Bugarska, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Kipar, Severna Makedonija, kao i prošlogodišnji učesnici Maldivi, i Sao Tome i Principe.

  Srbija će svoje turističke adute predstaviti u Hali 4 Beogradskog sajma kroz nastupe Turističke organizacije Srbije (TOS), Turističke organizacije Beograda (TOB), i mnogobrojnih lokalnih i regionalnih turističkih organizacija iz svih delova Srbije.

  Kao i do sada, paralelno sa Sajmom turizma na Beogradskom sajmu će se odvijati i 18. Međunarodni sajam hotelsko-ugostiteljske opreme „HORECA-OPREMA“, koji će prikazati najsavremeniju opremu za hotelske i ugostiteljske objekte.

  U Halama 2A i 2C Beogradskog sajma okupiće se najznačajnije kompanije koje se bave proizvodnjom i distribucijom najsavremenijih proizvoda i asortimana za opremanje ugostiteljskih objekata, restorana i hotela, kao i uslužnim delatnostima, novim trendovima poslovanja, snabdevanja i funkcionisanja ugostiteljskih objekata.

  Radno vreme Sajma od četvrtka 23, do subote 25. februara, biće od 10 do 19 časova, a u nedelju 26. februara sajam će biti otvoren od 10 do 18 časova. Cena pojedinačne ulaznice biće 450 dinara, a za grupne posete (minimum osam osoba) 300.

  Izvor: Beta

  Foto: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE