Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  LSE stipendira studente Ekonomskog fakulteta

  Londonska škola ekonomije i političkih nauka (LSE) Univerziteta u Londonu najavila je danas da će stipendirati učešće studenata Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Beogradu na tronedeljnoj letnjoj školi u Londonu.

  LSE će obezbediti stipendije za dva studenta prve godine Ekonomskog fakulteta u vrednosti od po 5.000 evra koje obuhvataju besplatno učešće u letnjoj školi, besplatan smeštaj u LSE kampusu, troškove avio prevoza i izdavanja britanske vize.

  Studenti mogu da izaberu jedan od ponudjenih kurseva iz računovodstva, menadžmenta, zaštite životne sredine, finansija, medjunarodnih odnosa, prava i engleskog jezika. ESPB bodovi stečeni u LSE letnjoj školi biće upisani u dodatak diplomi studenata.

  Ekonomski fakultet u Beogradu, jedan od malobrojnih u Evropi, ima sporazum sa Univerzitetom u Londonu o izvodjenju osnovih studija po programu prestižne Londonske škole ekonomije i političkih nauka, koji će studentima omogućiti sticanje dve diplome.

  Studenti prve godine ekonomije naredne školske godine 2017/2108 moći će da upišu osnovne studije LSE na Ekonomskom fakultetu, koje će se izvoditi na engleskom jeziku.

  [preporucene_vesti ids=“236952″]

  Izvor: Beta

  Foto: YouTube screenshot

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE