Kako postići ravnotežu: Ljubica Lađevac, Kafeterija

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Kako postići ravnotežu: Ljubica Lađevac, Kafeterija

  Četiri uspešne dame u biznisu otkrivaju svoje taktike za balans između privatnog i poslovnog života.

  Riddle bar, u Skadarskoj ulici, bio je mesto na kom je brend BIZLife organizovao druženje sa četiri dame koje su nam dale neke od odgovora na pitanje kako da nađemo formulu balansa.

  Dobar koktel rezultat je pažljivo izabranih i dobro izbalansiranih sastojaka. Ispijajući ih, Marija Popović, Zorana Milidrag, Jelena Šribar i Ljubica Lađevac govorile su o tome koji sastojci su nam potrebni za biznis kako on ne bi bio previše gorak ili kiseo za naš život.

  Ljubica Lađevac, COO Kafeterija

  Ljubica Lađevac, COO Kafeterija

  Ljubica Lađevac, COO Kafeterija

  Način života

  „Trebalo bi da nam balans bude način života. U redu je da ponekad iskočimo iz balansa, kada posao to zahteva, ali isto tako je bitno da je to kratkoročan period i da se vratimo u ravnotežu. Smatram da ne možemo biti produktivni na poslu ako sa privatne strane nismo ispunjeni i srećni, te ukoliko ne nalazimo vreme za sebe. Smatram da je ključ u dobrom planiranju vremena. Kada imate jasno zacrtane ciljeve, trebalo bi da sve ide glatko. Naravno da može doći do odstupanja i treba postaviti granicu. U redu je nemati vremena za sve što je planirano, ali treba težiti tome, jer prosto je nemoguće da budete fokusirani ceo dan i da provedete 12 sati na poslu kako biste došli do određenog cilja.”

  Izvor: BIZLife Magazin

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE