Kako je LG pretvorio dom u MUZIČKI STUDIO

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  LG premium Soundbar

  Kako je LG pretvorio dom u MUZIČKI STUDIO

  Kako provodite svoje slobodno vreme kod kuće? Da li često slušate muziku? Volite li da se opustite uz dobar film i najnoviju Netfliksovu seriju, ili biste pak, radije satima igrali svoju omiljenu video igru? Ukoliko je odgovor na poslednje pitanje potvrdan, sigurno znate koliko je tehnologija napredovala, kada je reč o vrhunskoj slici rezolucije, ali šta se dešava kada je reč o ozvučenju koje je prati? Da li ste znali da i zvuk može biti višedimenzionalan?

  Filmofili smatraju da fotorealistična slika, ma koliko bila besprekorna, nije dovoljna, jer zahteva da bude propraćena i pravim, prožimajućim zvukom, kako bi iskustvo gledanja filma bilo maksimalno upotpunjeno. Samim tim, opšte je poznato da je surround zvuk daleko superiorniji od pomalo prevaziđenog sterea, iako je ovaj drugi još uvek daleko šire rasprostranjen.

  Nezavisno od toga da li često pravite zabave kod kuće, gledate filmove, igrate video igre ili jednostavno: uživate u muzici koja vas pokreće i svakog jutra vam daje vam snagu, nova LG premium Soundbar linija pružiće vam sve ono što vam je oduvek trebalo, i više od toga: otvoriće vam nove dimenzije kada je u pitanju besprekorno ozvučenje. Nov model – LG S95QR  sastoji se od jednog odvojenog subwoofer-a i para odvojenih, zadnjih zvučnika, koje povezuje centralni soundbar.

  Ono što predstavlja novitet u odnosu na kućna ozvučenja prethodnih generacija, svakako je to da svi nosači, kojih zajedno sa centralnim zvučnikom ima ukupno pet, usmeravaju zvuk nagore.

  Ovo ima za cilj da reprodukcija bude maksimalno jasna, a efekti nestvarno realistični, prolamajući se kroz prostor sa više strana. Imaćete utisak da se umesto u svojoj dnevnoj sobi, nalazite usred najsavremenije bioskopske sale.

  LG S95QR zvučnici

  LG S95QR zvučnici

  Udaljenost pomenutih komponenti nimalo ne utiče na kvalitet zvuka, zahvaljujući novom, senzitivnijem prijemniku i stabilnijoj, bežičnoj vezi. Zahvaljujući Meridian Audio Horizon tehnologiji, koja je takođe uključena u muzički režim, soundbar može reemitovati dva audio kanala na 7.1. kanal, kako bi zvuk bio dodatno akustičan.

  Ništa manje posebno iskustvo, nov LG S95QR model neće priuštiti ni zaljubljenicima u muziku, jer podržava najsavremenije muzičke platforme. Međutim, kako naći najbolji položaj za zvučnike u sobi? Najnoviji LG soundbar dizajniran je tako da ravnomerno raspodeljuje surround zvuk u širokom opsegu od 135 stepeni i čini da pesme vaših omiljenih izvođača zvuče bolje i autentičnije – praktično kao da se nalazite u muzičkom studiju. To nije sve kada je o kvalitetu zvuka reč. Ovo sveobuhvatno audio rešenje ima još jednu naprednu performansu, a to je – poboljšana AI sobna kalibracija, koja precizno analizira dimenzije bilo koje prostorije u kom se ozvučenje nalazi i na osnovu toga isporučuje prilagođen zvuk. Tako da će svi oni koji se često trude oko položaja muzičke linije, moći da odahnu, prava svirka može da počne.

  Neizostavno je pomenuti da je novi LG soundbar savršeno pogodan i za gejmere, kojima je izuzetno važno da radnja na ekranu i slika budu savršeno sinhronizovani. To je omogućeno visokom varijabilnom stopom rifrešovanja (VPR) i režimom niske auto latencije (ALLM).

  Više informacija i aktuelnih modela možete pronaći na sajtu kompanije.

  Izvor: BIZLife

  Foto: LG

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE