Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Život je lep kada brinemo o planeti, LG

  LG pokreće nacionalni likovni konkurs za učenike osnovnih škola: ,,Život je lep kada brinemo o planeti“

  Kompanija LG, uz podršku Ministarstva prosvete Republike Srbije, objavila je likovni konkurs namenjen učenicama osnovnih škola. U periodu od 8. maja do 6. juna, osnovci širom zemlje biće u prilici da odgovore na temu „ŽIVOT JE LEP KADA BRINEMO O PLANETI“ slobodnim likovnim stilom, a najbolji radovi će osvojiti vredne robne nagrade.

  Cilj konkursa je da podigne svest mladih o neophodnosti zaštite životne sredine i odgovornom ekološkom ponašanju, razvija njihovu maštovitost i kreativnost, kao i da ih podstakne da, korišćenjem različitih likovnih tehnika i formata, izraze svoj odnos prema prirodi i brojnim ekološkim izazovima sa kojima se suočava naša planeta.

  Stručni žiri će proglasiti po tri najbolja individualna rada, u dve kategorije koje su ustanovljene po starosnim dobima. Prva kategorija je namenjena učenicima od I do IV razreda, a druga kategorija učenicima od V do VIII razreda. U obe kategorije će biti proglašena po tri najbolja individualna rada koji će osvojiti vredne robne nagrade, LG Artcool klima uređaje i LG XBOOM zvučnike. Pored toga, biće dodeljene i posebne nagrade školama koje pohađaju pobednici iz obe kategorije:

  LG ARTCOOL Gallery

  LG ARTCOOL Gallery

  „Ponosni smo što ćemo, uz podršku Ministarstva prosvete Republike Srbije, kroz ovaj nacionalni likovni konkurs, podstaći učenike osnovnih škola da aktivnije razmišljaju o ekologiji i životnoj sredini i kreativno se izraze kroz raznovrsne likovne radove. Želimo da podržimo i njihove nastavnike, roditelje i staratelje da nastave da razvijaju ljubav prema prirodi kod mladih, kao i da podižu svest o neophodnosti zaštite životne sredine i proaktivnog delovanja. Briga o prirodi je dužnost svih nas, a kako će mlađe generacije naslediti ovu planetu, važno je da ih od malih nogu učimo i vaspitamo o ekologiji, jer život je zaista lep kada brinemo o planeti“, rekao je Branislav Jordanov, Marketing Menadžer kompanije LG.

  Radove treba poslati najkasnije do 6. juna na adresu predstavništva kompanije LG u Srbiji, Španskih boraca 3/VII, 11070 Novi Beograd uz napomenu ZA NAGRADNI KONKURS „ŽIVOT JE LEP KADA BRINEMO O PLANETI“. Više informacija o konkursu, pravilima učešća i nagradnom fondu možete videti na zvaničnoj stranici LG Likovnog konkursa.

  Saznajte sve o dešavanjima u biznisu, budite u toku sa lifestyle temama. PRIJAVITE SE NA NAŠ NEWSLETTER.

  Izvor: BIZLife

  Foto: LG

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE