Portonovi - epicentar dešavanja ovog leta

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Portonovi – epicentar dešavanja ovog leta

  Leto 2022. je sve bliže, a planiranje i organizacija dešavanja u Portonovom uveliko je u toku. Od koncerata i izložbi, preko modnih revija, do karnevala i sportskih događaja. Posetioci i rezidenti ovog luksuznog naselja u Boki Kotorskoj imaće i više nego dinamičnu ponudu, u kojoj će uživati u narednim mesecima.

  Portonovi_leto 2022

  Ovogodišnja sezona događaja otvorena je spektakularnim koncertom Dejan Petrović Big Band-a, najavljujući uzbudljivo i nezaboravno leto 2022. na crnogorskom primorju. Tome je doprineo i novootvoreni jedriličarski klub Portonovi Yacht Club. On će privući ljubitelje jedrenja i morskih aktivnosti, uz niz događaja i specijalnih pogodnosti za stalne članove. Među njima se svakako ističu i dve regate:

  • EST105 internacionalna regata Bari – Herceg Novi, koja će biti održana od 26. do 28. maja
  • III Portonovi regata Bokeška ostrva, od 10. do 12. juna.

  Portonovi_leto 2022

  “Portonovi Yacht Club će onima koji se još nisu oprobali u ovom sportu, a to bi želeli, omogućiti da pohađaju kurseve jedrenja sa iskusnim majstorima ovog zanata.”- istakao je Rashad Aliyev, izvršni direktor kompanije Azmont Investments.

  On je dodao da se Portonovi trudi da ponudi pregršt razloga zbog kojih bi ljudi želeli da dođu i zadrže se određeni period:

  Svi oni koji su željni avanture i uzbuđenja, predivnih pejzaža, vrhunskih spa centara i opuštanja, kao i izleta po Crnoj Gori i kulturnih dešavanja pored mora, leto 2022. treba da provedu u Portonovom. Osim toga, Tapasake Portonovi je najavio niz gostovanja svetski poznatih imena iz sveta muzike koja nas čekaju ovog leta.

  Portonovi_leto 2022

  Bilo da želite da imate dom na obali Mediterana, ili da iskusite čari luksuznog života na Jadranu, boraveći nekoliko dana u nekom od apartmana ili vila, Portonovi nudi sve što je potrebno za nezaboravno iskustvo življenja pored mora. Tokom čitave godine, posetioci uživaju u jedinstvenoj kombinaciji luksuza, vrhunskih nekretnina i dizajna i impozantne, netaknute prirode Bokokotorskog zaliva. Uz to, razni kulturno-umetnički događaji upotpunjuju ugođaj i jedinstveno iskustvo života u Portonovom.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Portonovi

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE