"Kupuješ bajk? Uštedi 5.000": Poziv Beograđanima da kupe bicikl

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  “Kupuješ bajk? Uštedi 5.000”: Poziv Beograđanima da kupe bicikl

  Udruženje “Jugo cikling kampanja” koje je pobedilo na konkursu Grada Beograda u sredu će u ime Grada raspisati javni poziv za finansiranje kupovine bicikala za šta je grad izdvojio deset miliona dinara, rekao je zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

  To je jedna od mera za smanjenje zagađenosti vazduha, predviđenih Akcionim planom kvaliteta vazduha u Beogradu, prenosi Beoinfo.

  Javni poziv za pružanje podrške građanima za kupovinu bicikli kao ekološki prihvatljivog transporta biće objavljen pod sloganom “Kupuješ bajk? Uštedi 5.000”, precizirao je Vesić.

  On je pojasnio da će konkurs biti objavljen na sajtu udruženja www.bicikl.info, kao i da se zahtevi se podnose elektronski u sredu od 7 časova.

  Pravo učešća na ovom pozivu imaju sva fizička lica koja imaju važeću ličnu kartu s prebivalištem na teritoriji Beograda. Pojedinačni iznos sredstava koji se dodeljuje građanima po ovom javnom pozivu je pet hiljada dinara.
  “Pozivam sve Beograđanke i Beograđane da se jave na javni poziv i iskoriste subvencije koje Grad Beograd daje za kupovinu bicikala”, poručio je Vesić.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE