Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Kupite stan i osvojite putovanje na Kubu – jedinstvena akcija na Zlatiboru

  Iskoristili smo priliku da posetimo Zlatibor dok traje praznična euforija i saznali koje zanimljivosti i pogodnosti postoje trenutno u okviru najposećenije planine u Srbiji.

  Posebnu pažnju nam je privukla maketa objekta u izgradnji, 21st Century Zlatibor Residence Spa & Wellness koja je izložena na šetalištu u blizini zlatiborskog tržnog centra.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Prišli smo maketi i upitali ljubazne zaposlene o čemu se radi – naime kompanija Adora Living Solutions, zajedno sa svojim projektom 21st Century Zlatibor Residence Spa & Wellness, daje kupcima izuzetnu mogućnost da uz svaku kupovinu apartmana dobiju put na KUBU ZA DVE OSOBE (sa kompletnim aranžmanom).

  Već smo pisali i o ovoj kompaniji jer nam se čini da nude i te kako dobar kvalitet izgradnje ali i veoma dobru mogućnost povratka investicije.

  Evo šta piše i na njihovom promo materijalu: 

   

  „Kupovinom apartmana u kompleksu 21st Century Zlatibor Residence, Spa & Wellness pored poklon putovanja na Kubu postajete i vlasnici planinskog hedonizma, a ujedno investirate u sigurnu budućnost jer svaki kupac ima povratak investicije od 6% do 8% na godišnjem nivou.

   

  Kompleks pored kompletno opremljenog apartmana (od A do Š) u dve dizajn linije – Modern line ili Contemporary Design, nudi i bogat sadržaj: lobby i rececpija 24/7, bazen sa slanom vodom, kompletni Spa & Wellness program, restoran inspirisan u duhu The Great Gatsby i 20-tih godina New York-a sa vrhunskim izborom hrane i pića, dečja igraonica, relax dvorište od 600 m2 okruženo borovom šumom, sala za poslovne sastanke, skijašnica, biciklana, soba za masažu i mnogi drugi sadržaji.“

   

   

   

  Inače, ova kompanija ima tradiciju da uvek daje više od stana / doma / apartmana, zapravo uzvraća pažnjom i lepim gestom za svoje kupce. Tako smo saznali da su slične akcije sprovodili i u Makedoniji za svoje kupce, kako poklon putovanja za evropske destinacije, tako i za egzotične (od Rima preko Dubaija do Kube i slična putovanja), ali i automobile.

  Pored lepog gesta za svoje kupce, kompanija Adora neguje i društveno odgovornu tradiciju da pomaže sredinama u kojima deluje / ima poslovne projekte. Naime kroz je 20 godina rada i posvećenosti humanitarnom aktivizmu, ostavljajući vidljivi trag u društvu, do sada je uloženo više od 5 miliona evra u razne donatorske aktivnosti i akcije.

  Tako su i u Srbiji imali humanitarne, društveno odgovorne aktivnosti:

  • Postali su glavni partner Fondacije Novaka Đokovića u projektu za izgradnju novog vrtića u selu Ljubiš u Zlatiborskom regionu
  • Isto tako, Adora Living Solutions u Srbiji podržava razvoj sporta i mlade talente putem sponzorisanja Fudbalskog kluba Zlatibor
  • Podržali su i regionalni fudbalski Kup prijateljstva koji se tradicionalno održava na Zlatiboru

  A u najavi kako saznajemo imaju još planova za akcije ovog tipa.

  Ono što je sigurno, kupovinom apartmana u 21st Century Zlatibor Residence, Spa & Wellness, i kupac postaje društveno odogovorna osoba – samom kupovinom nekretnine kod kompanije koja ima humanitarnu tradiciju.

  Izvor: BIZLife

  Foto: 21st Century Zlatibor Residence Spa & Wellness

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE