Kratka ali slatka ponuda Addiko banke: Dva odsto bonusa na iznos kredita

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Kratka ali slatka ponuda Addiko banke: Dva odsto bonusa na iznos kredita

  Addiko banka je i ove jeseni spremila iznenađenje za sve nove i postojeće klijente u okviru promotivne akcije Red Days. U periodu od 19. do 21. oktobra, svi korisnici Addiko bankarskih usluga, kao i oni koji to žele da postanu, moći će da podignu keš kredit i ostvare 2 % bonusa na ukupan iznos zaduženja. Takođe, ova kratka ali slatka ponuda odnosi se i na kredite za refinansiranje, na taj način što će klijenti koji imaju određena kreditna zaduženja po osnovu kredita, kreditnih kartica i dozvoljenog prekoračenja kod drugih banaka moći u promotivnom periodu da apliciraju za kredit i ostvare benefite u okviru akcije Red Days.

  Jesen uvek najavljuje promene. Ovaj period karakterišu preispitivanja, počeci, novi planovi i obaveze, a sve to podrazumeva i dodatne troškove. Savremeni način života često u ovom delu godine zahteva i izdvajanje dodatnih finansijskih sredstava u relativno kratkom periodu. Sve je manje slobodnog vremena a sve više zahteva, što često donosi poteškoće i svakome se lako može desiti da se nađe u poziciji da ga finansijski problemi „zaguše“ sa svih strana. Naročito je teško onima koji već imaju određene kreditne obaveze i kojima bi svaki vid olakšice puno značio. Zato Addiko banka izlazi u susret različitim potrebama kako potencijalnih tako i sadašnjih klijenata koji razmišljaju o brzom i efikasnom načinu prevazilaženja postojećih izazova.

  Zaposleni Addiko banke takođe dobro razumeju potrebu za uštedom vremena i digitalizacijom, tako da će svi zainteresovani za ove usluge moći da apliciraju putem m-banking aplikacije, uporedo sa mogućnošću odlaska u ekspozituru ili preko veb sajta.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Addiko

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE