Štedi gde evro više vredi: Atraktivna Sberbank oročena štednja u evrima

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Štedi gde evro više vredi: Atraktivna Sberbank oročena štednja u evrima

  Sberbank Srbija, u duhu svog imena koje u prevodu znači štednja, plasirala je izuzetnu ponudu za oročenu štednju za sve svoje klijente – Štedi gde evro više vredi.

  Sberbank je i ovog puta pažljivo pripremila ponudu za štednju u evrima, oročenu na period 24 meseca i 1 dan, sa nominalnom kamatnom stopom od 1,4 odsto i efektivnom kamatnom stopom od 1,2 odsto.

  “Poverenje naših klijenata nam je izuzetno važno i zbog toga nas raduje činjenica da je ove godine štednja u našoj banci dostigla nivo od 1,32 milijarde evra. Mi znamo da je štednja najsigurnija investicija za budućnost i zato smo za naše klijente ovog puta pripremili veoma atraktivnu kamatnu stopu za štednju u evrima. Na ovaj način, verujemo da će naša ponuda biti veoma zanimljiva kako postojećim, tako i novim klijentima“, izjavila je Mirjana Đorđević, direktorka Sektora za razvoj proizvoda u Sberbank Srbija.

  Iskoristite specijalnu ponudu za Sberbank oročenu štednju u evrima koja traje do 31.12.2021. godine. Za više informacija, posetite veb-sajt sberbank.rs ili pozovite Kontakt centar na broj 19909 i saznajte zašto u Sberbank vaša štednja zaista više vredi.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Sberbank

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE