Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Korisne aplikacije za organizaciju putovanja i zaštitu putnika

  Kada odlučite da idete na putovanje i dvoumite se između nekoliko opcija, korisno je da znate iskustva drugih putnika koji su posetili neku od destinacija o kojoj razmišljate. Informacije o aranžmanima, putovanju, smeštaju i znamenitostima koje možete da posetite lako je dobiti iz prve ruke.

  Postoje brojne aplikacije za organizaciju putovanja i zaštitu putnika koje mogu da pomognu prilikom planiranja odmora ili poslovnog puta, tako da u svakom trenutku baratate pouzdanim i proverenim informacijama i odaberete one sadržaje koji su vam najpotrebniji.

  Putuj Sigurno – utisci putnika i upiti svim turističkim agencijama

  Putuj Sigurno prosleđuje Vaše upite za avio karte, a specijalizovane turističke agencije za ovu vrstu usluge šalju najbolje ponude u Vaš inboks ili na telefon. Pretraga je jednostavna, potrebno je samo da popunite formular i dobićete optimalnu ponudu za let po želji (destinacija / presedanje / klasa…).

  Iako nije u pitanju aplikacija već sajt, user friendly dizajn štedi vreme i pomaže putnicima da na jednom mestu pošalju svim specijalizovanim agencijama upit za avio karte, kao i da odaberu let koji im najviše odgovara. Ovo je jedan od razloga zašto je Putuj Sigurno odličan izbor i za individualna i grupna putovanja jer pruža pouzdane i proverene informacije i štiti prava putnika.

  Ono što je velika prednost Putuj Sigurno sajta jeste ta što putnici imaju mogućnost da ostave ocenu i komentar o iskustvu sa turističkim agencijama, kao i da upoređuju iskustva drugih putnika, čime mogu doneti odluku o tome koja je agencija najbolji izbor za njih. Takođe, usluga nije fokusirana isključivo na avio turizam, već možete u nekoliko klikova poslati svim turističkim agencijama upit za kreiranje aranžmana, kao i specifične zahteve za organizaciju tura koje obično nisu u sastavnom programu agencija. Dobra stvar, zar ne?

  Roomer

  Dešava se da često niste u mogućnosti da unapred planirate putovanje zbog obaveza ili da se ukaže prilika da putujete u poslednji čas, pa želite da rezervišete smeštaj po povoljnim cenama. Tu na scenu stupa aplikacija Roomer koju obavezno treba da imate na telefonu, a dostupna je besplatno i za Android i za iOS uređaje.

  Ova aplikacija je veoma korisna jer povezuje, sa jedne strane ljude koji otkazuju svoja putovanja u poslednji čas iz raznih razloga sa onima koji žele da rezervišu last minute ponude.

  Aplikacija Roomer je ocenjena kao veoma dobra zato što ljudima koji su uplatili novac za smeštaj, a ne mogu da stignu, omogućava da svoj smeštaj ustupe onima koji rezervišu ponude u poslednji čas. To je dobro i za one koji su u potrazi za smeštajem jer će im biti učinjena velika usluge, a cene su uglavnom niže od uobičajenih.

  Like a lokal

  Jedna od izuzetno dobrih aplikacija za organizaciju putovanja je Like a lokal koja omogućava turistima da saznaju gde lokalci vole da provode slobodno vreme, jedu i izlaze. Nove društvene mreže koje se fokusiraju na putovanja obično teže ovakvoj vrsti sadržaja i usluge za korisnike, a ako putujete na neku destinaciju, a ne poznajete nikoga ko bi mogao da preporuči mesta koja treba da posetite, osim znamenitosti koje možete i sami da pronađete, ova aplikacija je najbolji izbor.

  Lokalci uglavnom izlaze u susret turistima, ljubazni su i žele da im pomognu da se snađu u njihovom gradu, ali ako niste tip osobe koji voli da zaustavlja ljude na ulici i pita ih za savete u kojim restoranima da jedu i gde mogu da izađu u provod, treba da imate Like a lokal na svom telefonu.

  Dostupno je više od 40 mapa gradova, radi se na dodavanju novih, a ono što je velika prednost jeste što su mape gradova i sadržaji dostupni offline. Sve što je potrebno jeste da ih memorišete u svom telefonu i krenete u istraživavanje grada, sve to bez upotrebe interneta.

  FlixBus

  Zelene autobuse često imamo priliku da vidimo u većini evropskih metropola. FlixBus nudi održivu i praktičnu alternativu za privatni prevoz. Cene karata prilagođene su budžetu putnika svih platežnih kategorija, a preko aplikacije možete da odaberete termin putovanja i izlistate najpovoljnije ponude za datume koje odaberete.

  FlixBus osnovan je s ciljem da omogući održiva, udobna i bezbedna putovanja što su putnici prepoznali i biraju da koriste ovaj vid prevoza. Postoje brojne pogodnosti, a najlakši način rezervacije karata je preko aplikacije instalirane na telefonu jer su cene povoljne i često su dostupne promocije koje treba iskoristiti.

  Pomoću ove aplikacije možete precizno da organizujete svoje putovanje, uporedite cene karata određenim danima, a linije povezuju veliki broj gradova pa imate dosta izbora. Putovanja su udobna jer su autobusi klimatizovani, imaju WiFi, utičnice, toalete i medija centar sa filmovima, a možete da tražite i muziku.

  Ovo su samo neke od aplikacija koje mogu da olakšaju organizaciju putovanja, a postoji ih mnogo. Kada birate aplikaciju pomoću koje ćete da organizujete putovanje, a pogotovo smeštaj, vodite računa da budu proverene i redovno ažurirane.

  Proverene su aplikacije poput Bookinga, Trip advisora, zatim sve popularnijeg AirBnb za rezervaciju smeštaja, a navedene aplikacije su pouzdane i veliki broj putnika ih preporučuje sa velikim odobravanjem, pa sledeći put pre nego što spakujete kofere, instalirajte neku od njih, sigurno će olakšati organizaciju putovanja.

  Izvor: PR tekst

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE