Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Prva međunarodna konferencija o savremenom upravljanju u finansijskom poslovanju - CFMC|2022

  U Beogradu otvorena prva međunarodna konferencija o savremenom upravljanju u finansijskom poslovanju

  Gotovo 200 eksperata i učesnika iz 20 evropskih i svetskih zemalja, iz sektora visokog obrazovanja, biznisa, vlade i civilnog sektora prisustvovalo je svečanom otvaranju prve međunarodne konferencije o savremenom upravljanju u finansijskom poslovanju – CFMC|2022, održane u sredu 7.12.2022. godine u Zgradi rektorata, u organizaciji beogradskog Univerziteta. Konferencija će trajati do 10. decembra, sa predavanjima, panelima, radionicama i događajima zajednički organizovanim u prostorijama Fakulteta organizacionih nauka, Pravnog i Ekonomskog fakulteta.

  Prisutne goste su ispred Univerziteta pozdravile prorektorka za finansije, dr Zorica Vujić, kao i dr Slađana Benković, redovni profesor i šef Katedre za finansijski menadžment i računovodstvo Fakulteta organizacionih nauka i predsednica Programskog odbora CFMC|2022 konferencije.

  „Ova konferencija stejkholderima i finansijskim ekspertima iz čitave Evrope pruža jedinstvenu platformu za razmenu iskustava, te ponovno međusobno umrežavanje i obnavljanje odnosa privremeno prekinutih usled raznih kriza nastalih prethodnih godina“, rekla je dr Slađana Benković i dodala da se nada da će CFMC|2022 uticati na popularizaciju finansijskih tema, kako u stručnoj, tako i u široj javnosti i svakodnevnom životu građana Srbije.

  Prva međunarodna konferencija o savremenom upravljanju u finansijskom poslovanju - CFMC|2022

  Prva međunarodna konferencija o savremenom upravljanju u finansijskom poslovanju – CFMC|2022

  Ovakav stav i razmišljanje prema zastupljenosti tema iz oblasti finansijskog poslovanja podelio je i Vladimir Đukanović, konsultant u oblasti finansija i investitor koji se proslavio tokom godina rada na Volstritu:

  „Živimo u vreme velikih promena na svim mogućim planovima, a posebno u oblasti ekonomije i finansija, koje u poslednjih nekoliko godina prolaze kroz značajne krize. A najbolje vreme za promene je uvek u doba krize. O tome sam pre nekoliko dana pričao i sa studentima Beogradskog univerziteta, na predavanju posvećenom modernim finansijama. Bio sam veoma pozitivno iznenađen time koliko su današnji mladi ljudi gladni znanja o finansijama, globalnim kretanjima na berzi, novim trendovima…“, zaključio je Vladimir Đukanović.

  Prva međunarodna konferencija o savremenom upravljanju u finansijskom poslovanju – CFMC|2022

  Konferencija CFMC|2022 važna je i zbog toga što će deo sredstava za njenu organizaciju, prikupljen od sponzora i pokrovitelja, biti usmeren ka stipendijama za studente koji nisu u mogućnosti da sami finansiraju svoje školovanje.

  „Mi kao već afirmisani stručnjaci u oblasti ekonomije i finansija imamo socijalnu odgovornost da pomognemo onima koji su lošijeg materijalnog statusa, da i oni imaju jednaku šansu da se bore za svoje mesto pod suncem“, zaključila je profesorica Slađana Benković.

  Na svečanom otvaranju konferencije obratili su se i Milan Martin Cvikl, viceguverner Banke Slovenije i Jove Tapiador, poverenik i bivši predsednik Fintech Philippines asocijacije, a nastupio je i hor Fakulteta organizacionih nauka, pod nazivom Polifon.

  Generalni pokrovitelj konferencije je kompanija PEPSICO. Sponzori konferencije su kompanije NLB Komercijalna banka, Evropska Investiciona Banka, Udruženje banaka Srbije, Coca-Cola Hellenic, Ministarstvo prosvete nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Mercator S, Galens Invest, Senzal Capital, ACB d.o.o. – društvo za posredovanje u osiguranju, Wiener Stadtische osiguranje. Medijski partneri događaja su Bloomberg Adria i Kulturifik agencija za konstalting, produkciju i Pr. Partneri konferencije, koji su pružili podršku, su Udruženje sertifikovanih istražitelja prevara Srbije (ACFE Srbija), Hotel Majestic, Foto Sale i Belgrade Insider.

  Za više informacija i svim detaljima konferencije, posetite CFMC|2022 sajt ili pratite profile na društvenim mrežama Facebook, Instagram i LinkedIn.

   

  Izvor: BIZLife

  Foto: CFMC|2022

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE