Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  „Kompanije će u 2021. morati na emotivan način da dotaknu potrošače“ (VIDEO)

  Osim što je 2020. zdravstveno bila veoma rizična godina, moglo bi se reći da ni u profesionalnom smislu nije bilo sve onako kako je planirano. Usled takvih okolnosti, očekuje se da će naredna, 2021. godina sa sobom doneti i brojne izazove, a u želji da se što bolje pripremimo za nju, medijska kuća BIZlife organizovala je prvi od tri planirana “BIZkolegijum” čija je tema bila marketing, komunikacije i inovacije.

  Jedan od sagovornika na prvom „BIZkolegijumu bio je i Dragan Lupšić, Partner FLAGSHIP Public Affairs & Strategic Communications. Na pitanje o tome šta nas čeka u narednoj 2021. godini, Lupšić misli da će prvo biti potrebno sačekati efekte ove, 2020. godine.

  „Efekti će se svakako videti krajem prvog kvartala sledeće godine ali do tada se svakako mora funkcionisati, i kompanije moraju prilagođavati svoje komunikacione alate i marketinške kampanje i inovacije i proizvode koje će pružati korisnicima, odnosno potrošačima“, smatra Lupšić.

  Kako navodi, ono što da se dogodi sledeće godine jeste da kompanije moraju na emotivan način da da više dotaknu potrošače.

  „Svakako storytelling i kontent koji se kreira da bi se potrošač saživeo sa uslugom, ono što će omogućiti veći blagodet i bolji život, dovešće do toga da će biti viši stepen emocionalne konekcije između proizvoda/usluga i potrošača“, kaže Lupšić i dodaje da će način na koji će kompanije to urasditi ostati tradicionalan način komunikacije kao nešto što nikad neće napustiti svet oko nas.

  Lupšić je na „BIZkolegijumu“ govorio i o novim kanalima komunikacije, brzini reagovanja i prilagođavanja, i tome ko se najbolje snašao u pandemiji, a sve to pogledajte u videu.

  Medijska kuća BIZLife najavljuje još dva “BIZkolegijum” za decembar. Na prvom narednom će stručnjaci okupiti i razmeniti mišljenja o jednoj, takođe važnoj temi za svaku kompaniju – HR-u. Da li se i na koji način promenio pristup zapošljavanju, kako je epidemija uticala na motivaciju zaposlenih koji mnogo više rade od kuće, u kakvim su se novim okolnostima našli menadžeri u rukovođenju timovima, da li je edukacija zaposlenih dobila nove dimenzije i modalitete,…

  Na kraju, za decembar najavljujemo i premijum “BIZkolegijum” koji će okupiti čelne ljude srpskih kompanija koji će izneti svoje stavove na kraju jedne izazovne godine.

  Izvor: BIZlife

  Foto: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE