Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Luxoft

  Kompanija Luxoft obeležila početak rada u Srbiji: Više od 800 IT stručnjaka na jednom mestu

  Povodom otvaranja beogradske kancelarije i početka rada kompanije na novoj lokaciji, kompanija Luxoft organizovala je Discover Luxoft Day koji je na jednom mestu okupio više od 800 stučanjaka iz IT zajednice. Cilj događaja bio je upoznavanja potencijalnih kandidata sa brojnim otvorenim pozicijama, upoznavanje sa partnerima sa kojima započinju saradnju u Srbiji, ali i dugoočekivano okupljanje zaposlenih. 

  Veštačka inteligencija i machine learning dostignuća bila su u fokusu predstavljanja automotive sektora na Discover Luxoft Day. Prisutni su od Luxoft eksperata imali priliku da saznaju kako izgleda rad na projektima vezanim za budućnost automobila, autonomnu vožnju, razvoj naprednih sistema za pomoć vozaču (ADAS), 3D grafiku, multimediju.

  Luxoft Discover Day okupio više od 800 IT stručnjaka

  Luxoft Discover Day okupio više od 800 IT stručnjaka

  Pred toga, gosti su bili u mogućnosti da čuju nešto i o inovativnim tehnologijama koje svetske banke koriste za digitalni onbording, risk menadžmentu, platformama za remote banking i o drugim tema iz oblasti Banking & Capital Markets.

  Mihajlo Poštić, direktor kompanije Luxoft u Srbiji, je tokom svog obraćanja istakao da je plan da broj od sadašnjih 750 zaposlenih do kraja godine dostigne četvorocifrenu brojku programera i drugih IT stručnjaka.

  Oni će nastaviti da aktivno rade na brojnim internacionalnim projektima iz oblasti automobilskog softvera, finansija, energetike, zdravstva, ritejla, medija i zabave.

  Kolege i gosti ma Discover Luxoft Day

  Kolege i gosti ma Discover Luxoft Day

  Globalna HR direktorka Monika Mardare naglasila je da je Srbija novo ključno tržište za kompaniju koja posluje u 48 gradova i broji preko 16.000 zaposlenih širom planete.

  U Luxoft kompaniji ističu da veoma ozbiljno shavataju potrebe zaposlenih i na svakom polju podstiču stvaranje zdravog i zadovoljnog radnog okruženja.

  Posebno iskrojene pogodnosti za svakog zaposlenog, nove HR prakse, mogućnosti za učenje, napredovanje, mobilnost unutar kompanije, mogućnosti relokacije i rad od kuće su samo neke od opcija koji Luxoft nudi svojim zaposlenima i globalno i lokalno, u svrhe ostvarivanja ovog cilja.

  Discover Luxoft Day

  Discover Luxoft Day

  Pored oficijelnog dela, zaposleni i gosti su imali prilike da uživaju u koncertu St Louis benda i oprobaju se u različitim kvizovima i igrama, koje su na pravi način pokazale duh zajdeništva i timskog rada u kompmaniji Luxoft, a nekima donele i sjajne poklone. Oni koji su umetnički nastrojeni, oprobali su se u u grafiti aktivaciji, pa su tako učetvovali u kreiranju zajedničke slike koja će od sada biti na zidovima nove Luxoft kancelarije.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Todor Milivojević

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE