Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Kompanija imenovala prvu VIRTUELNU izvršnu direktorku

  Kineska gejming kompanija NetDragon Websoft nedavno je imenovala virtuelnu osobu podržanu veštačkom inteligencijom za izvršnog direktora.

  Virtuelna gospođa Tang Yu će voditi poslovanje glavne filijale kompanije, Fujian NetDragon Websoft.

  Tang Yu će donositi odluke u vezi sa svakodnevnim poslovanjem kompanije, a jedan od glavnih zadataka biće da joj obezbedi efikasniji sistem upravljanja rizicima, piše Bug.

  Članovi ljudskog odbora će je takođe koristiti kao centar podataka u realnom vremenu i analitički alat. Konačno, Tang Yu treba da obezbedi kvalitetno radno okruženje za zaposlene, navodi se u saopštenju kompanije.

  „Verujemo da je veštačka inteligencija budućnost korporativnog upravljanja, a naše imenovanje gospođe Tang Yu predstavlja našu posvećenost veštačkoj inteligenciji kako bismo transformisali način na koji vodimo naše poslovanje i na kraju pokrenuli naš budući strateški rast“, ​​saopštila je kompanija.

  NetDragon Websoft najavljuje da će nastaviti da širi algoritme koji stoje iza Tang Yu, kako bi kažu, „stvorili otvoren, interaktivan i veoma transparentan model upravljanja dok se postepeno transformišemo u radnu zajednicu zasnovanu na metaverzumu, što će nam omogućiti da privučemo mnogo širu bazu talenata“.

  NetDragon Websoft je jedan od najpoznatijih kineskih kreatora online igara kao što su Eudemons Online, Heroes Evolved, Conquer Online i Under Oath. Kompanija ima za cilj da izgradi najveću globalnu zajednicu za online učenje i isporuči integrisana rešenja za učenje svakoj školi u svetu, a poslednjih godina intenzivno razvija sektor online obrazovanja.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE