Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Kineski graditelji „Ptičjeg gnezda“ zainteresovani za gradnju u Novom Sadu

  Kineska kompanija BUCG zainteresovana je za izgradnju stadiona, sportsko-poslovnih centara i drugih objekata u Novom Sadu.

  To je na društvenim mrežama objavio gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, koji se sastao sa predstavnicima kineske kompanije Beijing Urban Construction Group.

  Osim toga da su se sastali sa predstavnicima kompanije, nikakvi drugi detalji sa sastanka nisu saopšteni.

  Kako se može videti na fotografijama, za stolom na sastanku, na strani na kojoj su sedeli predstavnici kompanije, bio je i predsednik Energotehnike – Južna Bačka i predsednik FK Vojvodina Dragoljub Zbiljić.

  „Ova kompanija je među svojim brojnim uspešnim projektima poznata i po dizajnu i izgradnji prvog metroa u Kini, što su zaista dobre reference. Drago mi je što je Novi Sad prepoznat kao mesto koje ima veliki potencijal i što je iz godine u godinu bogatiji za sve veće i moćnije projekte“, navodi se na nalozima Miloša Vučevića.

  BUCG radove izvodi u različitim delovima sveta, a jedan od većih prepoznatljivih projekata je izgradnja nacionalnog stadiona u Pekingu za Olimpijske igre, objekat poznat kao „Ptičje gnezdo“.

  Izvor: 021

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE