Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Karisma preuzela većinsko vlasništvo i upravljanje Hotelom Plat

  U potpunosti je završena transakcija kojom je kompanija Karisma Resorts International postala jedini vlasnik društva KHA četiri d.o.o., većinskog vlasnika Hotela Plat u Dubrovniku.

  Ovom transakcijom otvoriće se put revitalizaciji Hotela Plat i pratećeg turističkog kapaciteta u mestu Plat

  Za to su već postojali ambiciozni planovi, koje je izazovan ekonomski i epidemiološki kontekst u poslednjih nekoliko godina odložio.

  Potpunim preuzimanjem vlasništva i upravljanja Karisma želi da omogući realizaciju ambicioznih planova za Hotel Plat i to u smislu najboljih svetskih praksi uklopljenih u lokalnu zajednicu i ekološke standarde.

  Reč je o jednom od najlepših delova Dubrovačke županije. Udaljen je 15 km od grada Dubrovnika i samo 10 km od Aerodroma Dubrovnik. Takođe poseduje veliki potencijal za dodatni turistički razvoj, ali i razvoj lokalne zajednice. Prvenstveno kroz doprinos budžetu, korišćenje stručne lokalne radne snage, te saradnju sa lokalnim dobavljačima proizvoda i usluga.

  Karisma je kompanija sa više od 20 godina iskustva u industriji luksuznog hotelijerstva. Poseduje znanje, želju i resurse da postojećem lokalitetu, ali i celoj turističkoj zajednici donese novu vrednost, a Hotel Plat pretvori u vrhunsku turističku destinaciju u skladu sa najboljim stručnim i ekološkim praksama, rekao je Nemanja Kostić, direktor Karisma Hotels & Resorts za Evropu i Bliski istok.


  O Karisma Resorts International

  Karisma je jedna od vodećih svetskih grupacija u oblasti hotelskog menadžmenta. Poseduje veliko ugostiteljsko znanje u razvoju i upravljanju luksuznim hotelskim objektima, kao i više od 8.000 zaposlenih u čak 25 turističkih rizortova u portfoliju.

  Pored toga, Karisma ima strateško partnerstvo sa kompanijom Paramount za hotele Nickelodeon Hotels & Resorts, u Meksiku i Dominikanskoj Republici. Nickelodeon Hotels & Resorts su hoteli namenjeni pre svega porodičnom odmoru. Nude jedinstveno iskustvo odmora uz druženje sa omiljenim Nickelodeon likovima.

  Pored partnerstva sa Paramountom, Karisma strateški sarađuje i sa kompanijom Margaritaville za hotele Margaritaville Island Reserve, Margaritaville St. Somewhere i Margaritaville Beach Resort. Oni gostima nude vrhunsko iskustvo odmora sa akcentom na dnevni i noćni zabavni program, uživanje u luksuzno opremljenim apartmanima i na predivnim plažama.

  Ova hotelska grupacija ima poslovnu strategiju i filozofiju potpuno fokusiranu na svoje goste i inovativnim konceptima se izdvaja od konkurencije. O tome prvenstveno svedoče zadovoljni gosti, ali i brojne nagrade i priznanja, poput prestižne AAA „Five Diamond Award“ i „Four Diamond Award”.

  Takođe, Karisma hoteli se redovno nalaze i na najprestižnijim svetskim listama iz oblasti turizma i ugostiteljstva, poput onih koje objavljuju Conde Nast Traveller, Trip Advisor i magazin Forbes.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Hotel Plat

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE