Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Kako su četiri sestre smislile igru CORONA, koja se prodaje kao alva

  Za vreme prvog karantina u Nemačkoj, četiri sestre Švaderlap su svoje vreme provele tako što su izmislile društvenu igru o koronavirusu, a koja se sada prodaje u velikim količinama.

  „Koronu“ mogu da igraju do četiri igrača koji se takmiče u tome ko će pokupovati sve namirnice sa liste za kupovinu starijeg komšije koji ne može napolje zbog pandemije.

  Učesnici sakupljaju i menjaju karte koje su u igri, a pobednik je onaj ko prvi isporuči sve što je naručeno.

  Prepreke sa kojima se suočavaju igrači odnose se na bliske susrete sa virusom koji ih šalje u karantin ili otkriće da su raniji potrošači već pokupovali svu testeninu i pakovanja toalet papira.

  „Osnovni princip je princip solidarnosti“, rekla je dvadesetogodišnja Sara, jedna od sestara.

  Kako je navela, svaki igrač može da odluči da li će da sarađuje sa ostalima ili da im oteža stvar blokirajući im put virusom.

  Sestre su tokom karantina radile na ovoj društvenoj igri, postepeno ugrađujući sve više elemenata, slušajući najnovije vesti o pandemiji.

  Impresioniran naporima svojih ćerki, njihov otac Benedikt odlučio je da komercijalizuje igru unajmljujući umetnika koji će dizajnirati kartice, tablu za igru i kutiju.

  „Budući da je igra toliko popularna i aktuelna, bio je prilično veliki izazov za našu porodicu da spakujemo oko 500 pakovanja igre u vrlo kratko roku“, rekao je.

  Kako je dodao, potražnja je bila ogromna iz cele Nemačke.

  Izvor: BIZlife

  Foto: YT/Printscreen

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE