Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Kako da veštačka inteligencija radi za vas?

  U svim HONOR uređajima veštačka inteligencija transformiše funkcionalnost i korisničko iskustvo na više načina. Naš cilj je da postavimo ljude u središte razvoja veštačke inteligencije, pružajući korisnicima personalizovana i bezbedna AI iskustva, poručuje Peter Zhu Di, generalni menadžer kompanije HONOR za Srbiju, Hrvatsku, Sloveniju i Austriju. 

  U razgovoru za BIZLife, on ističe je HONOR na ovogodišnjem Mobile World Congressu, predstavio inovativnu strategiju usmerenu ka veštačkoj inteligenciji koja omogućava integraciju između različitih operativnih sistema.

  • Nedavno ste posetili MWC u Barseloni. Sa kakvim ste se utiscima vratili?

  Utisci se još uvek sležu, ali mogu reći da sam izuzetno ponosan na činjenicu da kompanija HONOR kontinuirano uspeva da održava i nadmašuje očekivanja posetilaca MWC sajma. Ovogodišnji događaj bio je posebno značajan jer smo imali priliku da predstavimo najnovije inovacije i dostignuća u okviru tech industrije. Naša prisutnost na MWC sajmu ne samo da potvrđuje našu posvećenost inovacijama, već i ističe našu ulogu kao ključnog igrača u mobilnoj industriji. Razmena ideja sa vrhunskim stručnjacima, liderima i partnerima tokom događaja pružila nam je vredne uvide koji će poslužiti kao osnova za dalje korake naše kompanije.

  HONOR

  Peter Zhu Di, HONOR (Miloš Nešić)

  • Koje su glavne inovacije ili proizvodi koje je HONOR predstavio na ovogodišnjem MWC sajmu?

  Na ovogodišnjem Mobile World Congressu, HONOR je predstavio inovativnu strategiju usmerenu ka veštačkoj inteligenciji (AI) koja omogućava integraciju između različitih operativnih sistema. Glavni proizvodi, uključujući HONOR Magic6 Pro, HONOR MagicBook Pro 16 i HONOR Pad 9, ističu se po svojim unapređenim AI funkcionalnostima koje pružaju personalizovano i intuitivno iskustvo. Naglasak je stavljen na unapređenje korisničkog interfejsa zasnovanog na mogućnostima koje pruža veštačka inteligencija, pozicionirajući HONOR kao lidera u AI eri u mobilnoj industriji.

  • U kojoj meri su potrošači na ovim tržištima spremni da prihvate nove tehnologije i proizvode koje HONOR nudi? Da li postoji nešto specifično što ste primetili u preferencijama potrošača u ovim zemljama?

  Primetili smo visok stepen spremnosti korisnika da prihvate nove tehnologije i proizvode koje HONOR nudi. Ovo se posebno odnosi na porast svesti o značaju inovacija i tehnoloških dostignuća na ovim tržištima. Što se tiče njihovih afiniteta, uočili smo da postoji izraženo interesovanje za uređaje sa naprednom veštačkom inteligencijom, kao što su oni koje nudi HONOR. Potrošači cene proizvode koji nude personalizovano iskustvo i olakšavaju njihovu svakodnevicu. Takođe, primećujemo da postoji rastuća potražnja za uređajima koji pružaju vrhunske performanse u oblasti fotografije, izdržljivih ekrana i efikasnosti baterije, a upravo su ove karakteristike izražene u uređajima kao što je HONOR Magic6 Pro.

  • Kako HONOR koristi veštačku inteligenciju u svojim proizvodima?

  Na MWC sajmu u Barseloni, HONOR je naglasio svoju predanost integrisanju veštačke inteligencije (AI) u svoje proizvode u cilju unapređenja korisničkog iskustva. Tokom HONOR događaja, posebno smo istakli MagicOS 8.0, korisnički interfejs zasnovan na nameri, kao ključni korak ka stvaranju personalizovanijeg i intuitivnijeg iskustva. Takođe, partnerstvo sa kompanijom Qualcomm za implementaciju Llama 2 otvorenog koda u HONOR Magic6 Pro dodatno je istaklo angažman kompanije u integrisanju AI na uređajima. Ova strategija je deo šireg cilja kompanije HONOR da postavi ljude u središte razvoja veštačke inteligencije, pružajući korisnicima personalizovana i bezbedna AI iskustva.

  • Možete li nam dati konkretne primere kako AI poboljšava funkcionalnost i korisničko iskustvo vaših uređaja, kao i kako se ovi AI alati integrišu u svakodnevnu upotrebu proizvoda?

  U svim HONOR uređajima, veštačka inteligencija (AI) transformiše funkcionalnost i korisničko iskustvo na više načina. Na primer, naš korisnički interfejs zasnovan na nameri pruža personalizovano iskustvo koje se prilagođava korisničkim potrebama. Pomoću funkcionalnosti Magic Portal i Magic Capsule, AI omogućava brz i intuitivan pristup ključnim resursima, olakšavajući multitasking i povećavajući produktivnost. HONOR Magic6 Pro koristi AI za unapređenje sportske fotografije putem HONOR Falcon sistema kamere. Zahvaljujući AI Motion Sensing Capture algoritmu, uređaj prepoznaje ključne trenutke u sportu i automatski ih beleži visokokvalitetnim snimcima. Takođe, Magic Portal koristi veštačku inteligenciju za pojednostavljivanje svakodnevnih zadataka, prepoznajući i brzo reagujući na korisničke namere u interakciji sa uređajem. Takođe, druga generacija HONOR silicijum-karbonske baterije sa HONOR E1 čipsetom omogućava izuzetne performanse pri niskim temperaturama, dok SuperCharge tehnologija omogućava brzo punjenje za korisnike u pokretu. Na ovaj način, veštačka inteligencija postaje nevidljiv, ali moćan saveznik u svakodnevnom životu.

  HONOR

  • Recite nam nešto više o novostima u HONOR Magic seriji.

  U HONOR Magic seriji, kontinuirano donosimo inovacije koje revolucionarno transformišu korisničko iskustvo. Najnoviji dodatak ovoj prestižnoj seriji je HONOR Magic6 Pro, predstavljen na MWC 2024. Ovaj model transformiše korisničko iskustvo kroz vrhunske fotografije, veštačku inteligenciju na platformi, Magic Portal i Capsule funkcionalnosti, otporan ekran i naprednu bateriju. S inovacijama poput HONOR Falcon kamere sa AI Motion Sensing Capture, MagicOS 8.0 sa IUI i funkcijama poput Magic Portal i Capsule, uređaj pruža jedinstveno iskustvo. Otpornost na padove, druga generacija HONOR silicijum-karbonske baterije i brzo punjenje čine ga pionirskim uređajem koji istražuje granice veštačke inteligencije, unapređujući svakodnevni život korisnika. Sve ove inovacije čine HONOR Magic6 Pro ne samo vrhunskim pametnim telefonom, već i pionirskim uređajem koji istražuje granice veštačke inteligencije i unapređuje svakodnevni život korisnika.

  • Kako HONOR planira da se pozicionira na tržištima Srbije, Hrvatske, Slovenije i Austrije u narednom periodu?

  Pre svega, cilj nam je da se korisnici na ovim tržištima dobro upoznaju sa brendom HONOR i svim prednostima koje donosi. Mislim da je ključ ka njegovom ostvarenju da i mi njih upoznamo i to je deo HONOR strategije na tržištima Srbije, Hrvatske, Slovenije i Austrije. Ključni pristupi obuhvataju prilagođavanje proizvoda i marketinških strategija prema lokalnim potrebama, izgradnju snažnih partnerstava s lokalnim distributerima, aktivnu edukaciju o prednostima HONOR proizvoda, održavanje visokih standarda inovacija i kvaliteta, kao i angažman u lokalnim zajednicama radi izgradnje poverenja i jačanja brenda na ovim tržištima.

  • Koje su glavne prednosti kompanije HONOR u odnosu na druge brendove?

  HONOR se ističe kroz nekoliko ključnih prednosti u odnosu na druge brendove. Prvo, fokusirali smo se na inovacije koje integrišu veštačku inteligenciju (AI) na nivou platforme, pružajući korisnicima unapređeno iskustvo. Drugo, kompanija aktivno gradi otvoren ekosistem, sarađujući sa vodećim tehnološkim partnerima kako bi unapredila funkcionalnosti svojih uređaja. Takođe, HONOR se ističe po visokim standardima bezbednosti i privatnosti korisnika, postavljajući PFAST principe (privatnost, pravičnost, pravdu, odgovornost, bezbednost i pouzdanost, transparentnost i kontrolu) kao osnovu razvoja veštačke inteligencije. Zajedno, ove prednosti čine HONOR konkurentskim brendom na tržištu.

  • Možete li nam dati uvid u viziju kompanije HONOR za budućnost i da li možemo očekivati neka iznenađenja u skorije vreme?

  Vizija kompanije HONOR fokusirana je na stvaranje inteligentnih uređaja koji su usmereni ka korisnicima i njihovim potrebama. Usredsređeni smo na razvoj otvorenog ekosistema, sarađujući sa vodećim partnerima i aktivno uključujući AI u svaki aspekt njihovih uređaja, od pametnih telefona do računara. HONOR teži ka stvaranju tehnoloških inovacija koje ne samo da odražavaju trenutne potrebe korisnika već i postavljaju temelje za buduće revolucije, istražujući potencijale 6G i dodatno unapređenje veštačke inteligencije kako bi ispunili očekivanja potrošača i oblikovali pametne uređaje u budućnosti. Što se tiče iznenađenja, HONOR nastavlja sa predstavljanjem inovacija i novih kategorija proizvoda kako bi zadovoljio dinamične potrebe potrošača. Čvrsto ostajemo posvećeni unapređenju postojećih linija proizvoda, ali aktivno istražujemo nove mogućnosti koje mogu iznenaditi i oduševiti korisnike. 


  O HONOR-u

  HONOR je vodeći svetski proizvođač pametnih uređaja. Kroz svoje usluge i proizvode, nastoji da stvori inteligentniji svet za sve i da se zahvaljujući svojim inovacijama pozicionira kao globalni tehnološki brend. Sa primarnim fokusom na istraživanje i razvoj, posvećen je razvoju tehnologije koja omogućava ljudima širom sveta da još više napreduju, pružajući im slobodu da postignu i učine više. Njegov portfolio se sastoji od visokokvalitetnih pametnih telefona, tableta, prenosnih računara i nosivih uređaja koji odgovaraju svakom budžetu. Takođe, ovi uređaji su inovativni, premijum, pouzdani i korisnicima olakšavaju svakodnevicu


  Saznajte sve o dešavanjima u biznisu, budite u toku sa lifestyle temama. PRIJAVITE SE NA NAŠ NEWSLETTER.

  Izvor: BIZLife Magazin

  Foto: Miloš Nešić

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE