Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  „Kad je tim edukovan, brže reaguje i prihvata promene“ (VIDEO)

  Osim što je 2020. zdravstveno bila veoma rizična godina, moglo bi se reći da ni u profesionalnom smislu nije bilo sve onako kako je planirano. Usled takvih okolnosti, očekuje se da će naredna, 2021. godina sa sobom doneti i brojne izazove, a u želji da se što bolje pripremimo za nju, medijska kuća BIZlife organizovala je prvi od tri planirana „BIZkolegijuma“ čija je tema bila marketing, komunikacije i inovacije.

  Kako kaže jedan od sagovornika na prvom „BIZkolegijumu“ i direktor marketinga u kompaniji Delta Motors, Miloš Milošević, 2020. godina bila je veoma izazovna i naučila nas je da se prilagođavamo i brzo reagujemo na tržištu, ali nas je ujedno i naučila da koristimo racionalno naše budžete.

  Veoma je važno imati pripremljen sistem za ovakve situacije, a kada je sistem pripremljen i naiđu nezgodne situacije, ne morate da se povlačite sa tržišta i da se pravite da ne postojite, nego možete da nastavite sa komunikacijom„, kaže Milošević za BIZlife.

  Milošević naglašava da treba biti racionalan i da treba koristiti sve svoje kanale i potencijale, kao i da treba konstantno raditi na edukovanju tima „jer kada je tim edukovan, on može brzo da prihvati promene i može brzo da reaguje“.

  Šta je još direktor marketinga u kompaniji Delta Motors govorio o komunikacijama, inovacijama, o tome koliko je u ovakvim situacijama bitna brzina prilagođavanja, o predviđanjima za 2021. godinu, pogledajte u videu.

  Medijska kuća BIZLife najavljuje još dva “BIZkolegijum” za decembar. Na prvom narednom će stručnjaci okupiti i razmeniti mišljenja o jednoj, takođe važnoj temi za svaku kompaniju – HR-u. Da li se i na koji način promenio pristup zapošljavanju, kako je epidemija uticala na motivaciju zaposlenih koji mnogo više rade od kuće, u kakvim su se novim okolnostima našli menadžeri u rukovođenju timovima, da li je edukacija zaposlenih dobila nove dimenzije i modalitete,…

  Na kraju, za decembar najavljujemo i premijum “BIZkolegijum” koji će okupiti čelne ljude srpskih kompanija koji će izneti svoje stavove na kraju jedne izazovne godine.

  Izvor: BIZlife

  Foto: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE