Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  pošta srbije

  JP “Pošta Srbije“ zapošljava dostavljače i vozače

  Usled širenja asortimana usluga i daljeg razvijanja poštanske mreže, JP “Pošta Srbije“, Beograd, zapošljava nove izvršioce na pozicijama dostavljača i vozača.

  JP “Pošta Srbije“ je društveno odgovorno preduzeće koje brine o svojim zaposlenima i omogućava zasnivanje radnog odnosa na određeno vreme, s mogućnošću prelaska na neodređeno vreme, navedeno je u saopštenju.

  Za dostavljače početna „neto“ zarada je od 55.000 RSD, a za vozače „B“ i „C“ kategorije od 51.000 RSD. Osim toga, zaposleni imaju pravo na godišnji odmor od 20 do 30 radnih dana.

  JP “Pošta Srbije“ obezbeđuje preventivni i redovni sistematski pregled i osiguranje u slučaju povrede na radu, kao i mogućnost zdravstvene rehabilitacije i solidarne pomoći. Zapošljavanjem u JP “Pošti Srbije“ očekuje vas kontinuirano stručno usavršavanje, uključujući periodičnu obuku za CPC sertifikat. Zavisno od učinka, postoji i mogućnost mesečne stimulacije i korekcije zarade.

  Pošta 

  Za poziciju dostavljača potrebno je imati III ili IV stepen stručne spreme i položen vozački ispit „B“ kategorije. Ove pozicije su otvorene u Beogradu (Novi Beograd, Palilula, Savski venac, Zvezdara, Čukarica, Voždovac, Stari grad, Zemun, Surčin, Grocka, Rakovica, Vračar, Mladenovac, Lazarevac, Obrenovac), Pančevu i Novom Sadu.

  Za poziciju vozača „B“ kategorije potrebno je da posedujete III ili IV stepen stručne spreme i položen vozački ispit „B“ kategorije, a pozicije su otvorene u Beogradu (Zemunu), Novom Sadu i Sremskoj Mitrovici.

  Konkurs je takođe otvoren za vozače „C“ kategorije u Beogradu (Zemun), Novom Sadu i Nišu, a uslovi za ovo radno mesto su III ili IV stepen stručne spreme, CPC sertifikat i položen vozački ispit „C“ kategorije.

  Kandidati svoje podatke mogu dostaviti putem elektronske prijave popunjavanjem onlajn formulara na zvaničnom veb sajtu Pošte Srbije ili na sledeću adresu: Funkcija upravljanja kadrovima, Sektor za razvoj, Takovska 2, 11120 Beograd, PAK: 135403, sa obaveznom naznakom za koji se posao, grad i opštinu prijavljuje.

  Za više informacija, uslove konkursa i obrazac za prijavu, posetite stranicu http://konkurs.posta.rs/ .

  Izvor: BIZLife

  Foto: JP Pošta Srbije

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE