Još 3 dana da se prijavite i saznate kako plasirati proizvode u sve kompetitivnijem okruženju!

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Još 3 dana da se prijavite i saznate kako plasirati proizvode u sve kompetitivnijem okruženju!

  U 2020. godini svi su bili prinuđeni na promene, bez obzira na veličinu kompanije. Kao najizdržljiviji deo ekonomije, još jednom su se pokazale naše proizvodne i tehnološke kompanije, između ostalih.

  Kako bi opstale na tržištu, kompanije su morale da pronađu potpuno drugačiji, kreativan pristup prodaji. Ono po čemu se proizvodne kompanije mogu izdvojiti, podići produktivnost i osigurati stalan rast jeste tehnologija. To je ono što je nekima od njih omogućilo da čak poboljšaju svoje rezultate, da privuku nove klijente, ali i da uspeju da održe sistematizovane odnose s postojećim klijentima. Prednost takve transformacije svakako su i bolja pripremljenost i veća otpornost na krize u budućnosti.

  Upravo zbog kompleksnosti prodajnog procesa proizvodnih kompanije u novim okolnostima HSM informatika odlučila je da svoj sledeći online event, Proizvodnja 2.0 – Novi izazovi u prodaji, posvetiti baš njima.

  Detaljnije o agendi eventa možete pročitati ovde, a ovim putem podsetićemo da će na događaju učestvovati neki od vodećih proizvođača u regiji kao što su jedna od najuspešnijih hrvatskih proizvodnih kompanija Nexe grupa i jednako uspešna nemačko-srpska kompanija SCGM, koje će s okupljenima podeliti svoja iskustva prodaje i proizvodnje u kriznim vremenima.

  Događaj će se održati 13.4. s početkom u 10 časova. Ostalo je još nekoliko mesta za učestvovanje, a prijave se primaju do 12.4. u 16 časova. Ako želite da saznate više o digitalnoj transformaciji procesa prodaje, možete se prijaviti OVDE!

  Izvor: BIZLife

  Foto: HSM informatika

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE