Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Jedan od najvažnijih ciljeva proizvođača piva je edukacija

  Proizvođači piva – članovi Udruženja, imaju snažnu samoregulativu i stroge propise i pravila, čak i više nego što i sam zakon nalaže. Samim tim, jedan od najvažnijih ciljeva članica Udruženja jeste da edukujemo i propagiramo odgovornu i umerenu konzumaciju piva, rekao je Vladimir Novaković, predsednik Upravnog odbora Udruženja pivara Srbije, na susretu sa medijima juče u Beogradu.

  On je rekao i da je cilj Udruženja da se kroz kontinuiranu saradnju sa državom i partnerima stvori održiva i predvidiva ekonomska klima za rast i razvoj pivarske industrije, kako bismo ostvarili svoje pune potencijale i dali još veći doprinos razvoju srpske ekonomije.

  Rebeka Božović, izvršna menadžerka Udruženja pivara Srbije rekla je da je poseban fokus aktivnosti Udruženja u ovoj godini  kampanja o odgovornoj konzumaciji piva, koja će biti pokrenuta 4. avgusta na Svetski dan piva i u saradnji sa partnerima realizovati do kraja septembra.

  Udruženje pivara Srbije je krovna strukovna organizacija, okuplja najveće proizvođače piva i slada u Srbiji, koji zajedno čine 98% domaćeg tržišta. Pivarska industrija u našoj zemlji bitno utiče na ekonomiju i doprinosi budžetu Srbije sa 3,3% na godišnjem nivou, rečeno je na ovom susretu.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE