Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Javno nadmetanje za zakup poslovnog prostora u Beogradu 15. maja

  Sekretarijat za imovinske i pravne poslove Beograda saopštio je danas da će 15. maja biti organizovano javno nadmetanje za davanje u zakup 317 objekata poslovnog prostora.

  U cenu po kvadratu uračunat je porez na dodatu vrednost, a ugovor o zakupu zaključuje se na deset godina, saopštili su iz Sekretarijata za imovinsko pravne poslove grada Beograda.

  Pravo učešća u postupku nemaju osobe, osnivači, članovi društva ili zastupnici, koji na dan podnošenja prijave u poslovnim knjigama Sekretarijata za imovinske i pravne poslove imaju evidentirano bilo kakvo dospelo neizmireno dugovanje.

  U nadmetanju mogu da učestvuju pojedinci i preduzetnici koji do 10. maja 2017. godine dostave uredne prijave. Prijave se podnose na pisarnici Gradske uprave Grada Beograda – Sekretarijatu za imovinske i pravne poslove, u Ulici 27. marta 43-45 ili preko pošte preporučenom pošiljkom.

  Javno nadmetanje biće održano 15. maja u 10.00 sati, u sali 2, u suterenu, u zgradi Gradske uprave Grada Beograda, u Ulici 27. marta br. 43-45.

  Zakupnine za lokale i magacine koji su razvrstani u ekstra zoni, ali se zakupcima izdaju u vidjenom stanju, biće uvećane za 50 odsto, osim za lokale u kojima se obavlja zanatska ili umetnička delatnost, kao i za lokale i magacine koji se nalaze u pasažu.

  Za dodatne informacije zainteresovani se mogu javiti na brojeve telefona 3309-324 i 3309-128 (od 10.00 do 14.00 sati ), navodi se u saopštenju.

  Izvor: Beta

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE