Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Kupovina, plata, troškovi

  RADNO VREME za novogodišnje praznike i Božić – šta radi, a šta ne?

  Radno vreme za novogodišnje praznike i Božić trgovinskih trgovinskih lanaca i pojedinih institucija u Srbiji tokom predstojećih novogodišnjih i božićnih praznika biće izmenjeno.

  Radno vreme trgovinskih lanaca

  Kada su u pitanju trgovinski lanci širom Srbije, oni će takođe raditi prilagođeno..

  U petak, 31. decembra sve radnje Maxi, Mega Maxi, Tempo i Shop&Go će raditi skraćeno, do 18 časova.

  U subotu, 1. januara prodavnice će biti zatvorene, dok će u nedelju, 2. decembra sve prodavnice imati redovno radno vreme.

  Na Badnje veče, 6. januara, prodavnice će raditi skraćeno, do 18 časova. Božić, 7. januar, će biti neradan dan za sve radnje.

  Prilagođeno radno vreme imaće i IDEA prodavnice, Roda marketi i Mercator hipermarketi.

  Većina IDEA, Roda i Mercator prodavnica će 31. decembra 2021. i 6. januara 2022. raditi skraćeno do 18 časova. Neradni dani za većinu prodavnica, uključujući i IDEA onlajn prodavanicu, će biti 1. i 7. januar, dok će od 2. do 6. januara važiti redovno radno vreme.

  Nekoliko IDEA prodavnica biće na raspolaganju za sve potrebe potrošača u punom redovnom radnom vremenu, a njihov spisak može se videti na ovom linku.

  Pored prodajnih objekata kompanije Mercator-S, svim kupcima su na raspolaganju i IDEA online prodavnica, dostava u roku od 60 minuta na vašu adresu preko aplikacije GLOVO, kao i usluga Poruči & Pokupi u 24 objekta i 17 gradova širom Srbije.

  Da podsetimo, radno vreme trgovnskog lanca Lidl će takođe biti izmenjeno,

  Lidl prodavnice će 31. decembra raditi skraćeno, do 18 časova, dok će u subotu, 1. januara biti zatvorene. Od drugog dana nove godine, sve Lidl prodavnice radiće regularno. Na Badnji dan, 6. januara, radno vreme će biti skraćeno i prodavnice će biti otvorene do 18 časova. Božić će takođe biti neradan.

  Radno vreme Pošte Srbije tokom praznika

  Kada su u pitanju poštanske usluge, tokom novogodišnjih praznika, od 1. do 3. januara kao i na Božić, radiće dežurne pošte.

  „Svih dana praznika radiće Glavna pošta u Takovskoj 2 u Beogradu i pošta na aerodromu Nikola Tesla radiće neizmenjeno – non stop, kao i pošte na gotovo svim graničnim i administrativnim prelazima“, navodi se u saopštenju Pošte Srbije.

  Kako navode, u subotu 1. januara i u petak 7. januara dežuraće gore navedene pošte.

  „U nedelju 2. januara, radiće i pošte u tržnim centrima u Beogradu i Kragujevcu, pošte u „Univereksport“ objektima u Novom Sadu i okolini, pošte u turstičkim centrima – na Kopaoniku i Zlatiboru i druge državne pošte“.

  Kako dodaju, u ponedeljak, 3. januara radiće 54 dežurne pošte u celoj Srbiji.

  Kada je u pitanju 31. decembar i četvrtak 6. januar, pošte sa celodnevnim radnim vremenom radiće skraćeno – do 17 časova, a 27 pošta u Srbiji radiće do 18 časova. Njihov spisak možete pogledati na ovom linku.

  Iz Pošte Srbije navode da se spisak svih pošta koje će dežurati tokom predstojećih praznika mogu pogledati na ovom linku.

  Radno vreme Lidla za novogodišnje i božićne praznike

  Izvor: BIZLife

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE