Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  IZJAVA DANA: Ma ko još predsedniku sme da broji čaše? (VIDEO)

  U Beogradu je održan sajam „Vinska vizija Otvorenog Balkana“, a domaćin liderima Albanije, Severne Makedonije i Crne Gore bio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

  Predsednik nije krio koliko voli vino što se moglo videti i u direktnom televizijskom prenosu.

  U jednom trenutku, vidno raspoloženom predsedniku, savetnica za medije Suzana Vasiljević pokušala je da uzme čašu, ali ju je on uzeo natrag sa štanda i nastavio da ispija.

  „Samo ja da probam“, rekla je Suzana Vasiljević, koja je nakon gutljaja krenula da vraća Vučićevu čašu na štand, ali je on bio izričit: „Ne, ne, ne…“ i uzeo ponovo čašu vina od predstavnika izlagača na jednom štandu.

  „Ona se boji da sam pio previše, to je u redu“, rekao je predsednik Srbije na engleskom, kada je uzeo svoju čašu, a savetnica je objasnila da „nije uplašena, već da treba da krenu dalje jer ga albanski premijer čeka“.

  Obilazeći štandove predsednika su pitali da li hoće da proba nešto od vina, na šta je odgovorio “sve sam već probao… sve je odlično”, a savetnica je bila uporna u tome da ipak krenu i ispoštuju protokol.

   

   

  Predsednik se dok je obilazio sa gostima iz regiona štandove pohvalio i kako njegov sin ume da „služi vino i da radi u jednoj vinoteci“.

  „Trebalo je ovde i moj sin da vam pomaže, ali izgleda da se ulenjio danas, što ne pomažeš?“, pitao je Vučić Danila koji je takođe bio na sajmu, a potom nastavio:

  „Ponudi gosta, posluži vino, dajte čaše, posluži vino… On radi u toj vinoteci, to je jedna dobra vinoteka, moj sin ume i da služi i sve… Vidiš kako zna dokle da sipa.“, rekao je nakon što je Danilo poslužio vino.

   

   

  Izvor: BIZLife

  Foto: Beta/Milan Obradović

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE