IZJAVA DANA: Kari Pešić otkrio ko mu je najvažniji igrač (VIDEO)

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  IZJAVA DANA: Kari Pešić otkrio ko mu je najvažniji igrač (VIDEO)

  Sastav srpske košarkaške reprezentacije česta je tema polemika u našem društvu, a raspravlja se o tome ko želi, a ko ne želi za nju da igra i da li je to opravdano ili ne.

  Selektor košarkaške reprezentacije Svetislav Kari Pešić izjavio je za N1 da Nikola Jokić želi da igra za nacionalni tim ovog leta, ali da mu je Nikola Kalinić najvažniji igrač za tim.

  “Ja gde god dođem, prvo me pitaju za Jokića, i onda ja kažem: ‘Jokića!? Na njega uopšte ne računamo’ Onda oni tamo kažu: ‘Vidi ovog, budale'”, rekao je Pešić i dodao:

  “Znate kako, košarka, kako god okrenemo, znamo da je to kolektivni sport. Niko me ne pita da li će Kalinić da igra. Dosad me niko nije pitao. Šta mislite kako se Kalinić oseća? A, meni je Kalinić najvažniji igrač reprezentacije. Evo sad ovde vam direktno kažem – meni je Kalinić najvažniji igrač reprezentacije, kao što mi je bio Gurović”, kazao je Pešić.

   

  Izvor: BIZLife/N1

  Foto: YT Scrn

  What's your reaction?

  Komentari

  • IVANA

   NIKOLU JOKIĆA NE TREBA ZVATI U REPREZENTACIJU SRBIJE DA IGRA I ZAUZIMA MESTO NEKOM MLADOM IGRAČU KOJI BI ZA NACIONALNI TIM DAO MNOGO VIŠE, BIO POŽRTVOVANIJI I POSVEĆENIJI OD NIKOLE. NIKOLI NIJE VAŽNA REPREZENTACIJA, NJEN USPEH NA PRVENSTVIMA, A I ZNAMO ŠTA JE POKAZAO NA PROŠLOM UČEŠĆU U REPREZENTACIJI, VIŠE ŠTETE NEGO KORISTI. ON NIJE KOLEKTIVNI IGRAČ I NIJE MU BITAN USPEH REPREZENTACIJE, A SVETSKA I EVROPSKA PRVENSTVA NISU AMERIČKO PRVENSTVO U KOŠARCI. POZDRAVLJAM STAV PEŠIĆA, KOJI JE VELIKI STRUČNJAK I ZNA DA PROCENI KOGA TREBA DA POZOVE, A KO KADA TREBA DA IGRA. S OBZIROM DA JE NIKOLA JOKIĆ DO SADA ODBIJAO UČEŠĆE U REPREZENTACIJI, NE TREBA GA ZVATI, NEKA RADI ZA AMERE I ZARADI PARE....(SAMO ŠTO NIJE SVE NI U PARAMA) BAR ONIMA KOJI SE NE BAVE SPORTOM SAMO ZBOG NOVCA....

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE