Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  internet prodavnice

  Raspisan konkurs: 50 trgovaca dobiće BESPLATAN webshop, ovo su uslovi

  Uvođenje online biznisa, tj intenernet prodavnice, nekada može biti pravi izazov za trgovce koji posluju na tradicionalan način. Ipak, kako sada mnogi potrošači žele da svoju kupovinu izvrše online, bez fizičkog odlaska u prodavnice, mnogi tradicionalni trgovci ostaju bez mušterija.

  Baš zato, Ecommerce magazin uz podršku kompanije Visa, poziva sva pravna lica registrovana na teritoriji Republike Srbije, koja se bave maloprodajom robe i/ili usluga za svakodnevnu potrošnju da dostave prijave za uvođenje online biznisa – internet prodavnice.

  50 poobednika konkursa dobiće kompletno gotovo rešenje za internet prodaju koje podrazumeva pokretanje i hostovanje Internet prodavnice, šestomesečno besplatno održavanje, obuku za koriščenje i druge pogodnosti.

  Poziv je otvoren za sva pravna lica registrovana na teritoriji Srbije do 30.09.2022. godine.

  Cilj konkursa jeste da se podrže mikro, male i srednje firme koje još uvek nisu pokrenule svoje online poslovanje odnosno koje nemaju internet prodavnicu.

  internet prodavnice

  visa

  Pozivaju se sve kompanije bez obzira na prethodno iskustvo

  Bez obzira na to kakvo online iskustvo poseduju trgovci, moguća je prijava na konkurs, a uz podršku i obuku u okviru konkursa, bićete u mogućnosti da pokrenete i testirate novi kanal prodaje.

  Konkurs je namenjen svim pravnim licima registrovanim na teritoriji Republike Srbije, koja se bave maloprodajom robe i/ili usluga za svakodnevnu potrošnju. Ovom akcijom biće nagrađeno čak 50 pravnih lica koja će dobiti besplatnu Internet prodavnicu i održavanje web shop-a u trajanju od 6 meseci.

  Pored toga, dobitnicima će biti obezbeđena uputstva i obuka za korišćenje e-commerce platforme za prodaju, podešavanje SSL sertifikata za sigurnu razmenu podataka na web prodavnici, kao i usluge SEO optimizacije sadržaja – neophodne za bolje pozicioniranje sajta na pretraživaču Google.

  Pravila konkursa za dobijanje internet prodavnice

  Ukoliko želite da vaša kompanija bude jedan od pobednika konkursa, postoje kriterijumi koje kompanije učesnici moraju da zadovolje kako bi aplicirale za navedene pogodnosti.

  Učesnici su u obavezi da se registruju i popune online formular na strani www.e-commerce.co.rs/konkurs. Sve prijave će razmatrati stručna komisija koju čine predstavnici kompanije Visa i Ecommerce magazina, a mi pozivamo sve kompanije da se prijave.

  Pobednici će biti izabrani na bazi izvodljivosti njihovih ideja za prodaju, potencijala i kreativnosti – bez obzira da li firme imaju iskustva u internet prodaji ili ne.

  Izvor: BIZLife

  Foto: VISA i E commerce

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE