Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Peter Koyš, CBS international

  Internacionalni eksperti ulaze u svet nekretnina

  Vodeća konsultantska kuća za nekretnine CBS International, deo Cushman & Wakefield grupe, osnažila je svoj tim liderima najuspešnijih internacionalnih kompanija – Peterom Koyšom, budućim direktorom operacija i Kenanom Bozkurtom, koji će, kao član menadžment borda, obavljati funkciju regionalnog direktora razvoja.

  Kompanija koja je već godinama po rezultatu u svetu nekretnina najuspešnija u regionu, od početka jula ima novu organizaciju menadžmenta. Impresivno profesionalno iskustvo u CBS doneće Peter Koyš, koji je više od decenije na regionalnom nivou upravljao nemačkim gigantom „Beiersdorf”, kao i Kenan Bozkurt, dugogodišnji direktor najvećih turskih banka u Bosni i Hercegovini, Srbiji i regionu, „Ziraat” i „Halk banke”.

  Kenan Bozkurt

  Kenan Bozkurt

  Peter Koyš i Kenan Bozkurt poseduju višegodišnje seniorsko umeće s ključnim veštinama neophodnim za razvoj biznisa u zemlji i širom Evrope.

  Posle impozantne karijere u različitim evropskim zemljama, Peter Koyš je u Beograd došao 2002. kao čelni čovek nemačke kompanije s tradicijom dužom od 130 godina. Nastavio je 2022. godine profesionalni razvoj u „Beohemiji”, koja je u sastavu češke korporacije „Central European Industries”, a od početka jula pridružio se menadžmentu „CBS International” kao COO, gde će upravljati strateškim operacijama kompanije u zemlji i regionu.

  Novi član menadžment borda i regionalni direktor razvoja „CBS International” Kenan Bozkurt, od 2015. godine nalazio se na čelu Izvršnog odbora „Halk AD Beograd”, gde je od regionalne firme u stečaju napravio konkurentnu banku koja klijente stavlja na prvo mesto i predstavlja stabilnog partnera pravnim licima u razvoju.

  Kompanija „CBS International” koja postoji već 16 godina, lider je na tržištu nekretnina sa svojim predstavništvima u Srbiji, Hrvatskoj, Severnoj Makedoniji i Crnoj Gori.

  U svoj portfolio upisala je više od 4500 klijenata, pružajući izuzetnu uslugu u oblasti izdavanja i prodaje poslovnog, maloprodajnog, stambenog i industrijskog prostora, kao i procenama vrednosti nekretnina, tržištem kapitala, održavanjem nepokretnosti, upravljanjem projektima, istraživanjem tržišta i marketingom u relevantnoj oblasti. Deo je „Cushman & Wakefield” grupe, jedne od globalno najvećih konsultantskih kompanija za nepokretnosti, koja posluje u više od 62 zemlje sveta, a samo u Srbiji i regionu broji više od 400 zaposlenih.

  Ovim pojačanjem „CBS International” još jednom potvrđuje lidersku poziciju u zemlji i regionu i nastavlja poslovnu ekspanziju.

  Izvor: BIZLife

  Foto: CBS International

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE