Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Huawei

  Huawei partnerima u Srbiji najavio novu eru digitalne i zelene tehnologije

  Kompanija Huawei je svoj mobilni tehnološki centar „na točkovima“, osmišljen za velike firme i klijente poput javne uprave i različitih industrija, kakve su zdravstvo, ISP, obrazovanje, maloprodaja i druge, ponovo dovela u Beograd. Ove godine kompanija rešenjima prikazanim u Huawei kamionu istražuje kako konvergencija zelene i digitalne tranzicije pokreće održivi razvoj evropskih industrija. Huawei se fokusira na naprednu ICT tehnologiju koja je posvećena poboljšanju inteligentne transformacije svih sektora privrede.

  Ova turneja je jedinstvena prilika da se sastanemo sa klijentima i partnerima u Srbiji, razgovaramo o ICT inovacijama i, iznad svega, promovišemo kolaborativni ekosistem za preduzeća, kako bi dostigla nove visine digitalne transformacije“, rekao je Vili Song, predsednik Huawei Europe Enterprise Business. „Evropska Enterprise Roadshow turneja 2024. je manifestacija naše nepokolebljive posvećenosti inovacijama i tehnološkoj izvrsnosti“.

  Huawei

  Huawei

  Među ključnim tehnologijama koje su prikazane u Huawei kamionu je Datacom, za koji je Huawei proglašen liderom u izboru Gartner Magic Quadrant, i to za Enterprise Wired i Wireless LAN infrastrukturu. Kompanija je predstavila i All Flash za celokupan OceanStor data storage portfolio, a vrlo je zanimljivo da je po Gartner Peer InsightsVoice of the Customer recenzijama upravo Huawei izbor broj jedan globalnih kupaca u domenu skladištenja podataka. Posetioci roadshow-a bili su u prilici da vide i Optical, ISP i MSP proizvode i druga rešenja, poput visokokvalitetnih 10 Gbps CloudCampus uređaja, ultra-otporne mrežne data centre, rešenja za virtuelizaciju data centra (DCS), OceanProtect Appliance, FTTH i FTTR rešenja i Huawei eKit za komercijalni i distributivni sektor.

  Mobilni inteligentni tehnološki Huawei centar

  Turneja uključuje dva kamiona, prepuna ICT proizvoda i rešenja kompanije Huawei, koji putuju odvojenim rutama širom Starog kontinenta. Kamioni se zaustavljaju u najvećim evropskim gradovima, među kojima je i Beograd, kako bi se sastali i povezali sa partnerima i ključnim kupcima. Nizom demonstracija Huawei proizvoda iz prve ruke, uz savete vodećih stručnjaka industrije, Huawei im olakšava izbor i približava sve ono što njihovo poslovanje može učiniti uspešnijim, održivijim i isplativijim.

  Huawei

  Huawei

  Pored proizvoda, Huawei stručnjaci su demonstrirali napredna rešenja posebno podešena za specifične zahteve određenih partnera i kupaca. Ova rešenja su istovremeno prilagodljiva za pojedinačni scenario primene, ali i širok spektar ključnih industrija kao što su obrazovanje, zdravstvo, transport i maloprodaja.

  Ovakav pristup daje nam celovit pogled na izazove digitalne i inteligentne transformacije naših kupaca i omogućava da odgovorimo rešenjima koja se implementiraju brzo, lako se koriste i isplativa su“, zaključio je Vili Song.

  Kao lider ICT industrije, Huawei nudi tehnološki portfolio koji može da zadovolji potrebe end-to-end poslovanja – od mreže do čuvanja podataka, sve do Cloud i unifikovanih komunikacija.

  Saznajte sve o dešavanjima u biznisu, budite u toku sa lifestyle temama. PRIJAVITE SE NA NAŠ NEWSLETTER.

  Izvor: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE